decembrie 7, 2022

Marius Muntean a lăsat antrenoratul pentru a deveni observator

După șapte ani în care a ocupat funcția de antrenor principal la Rapid Jibou, Marius Muntean a luat o decizie surprinzătoare în această vară și a renunțat la banca tehnică a viceampioanei Sălajului, locul său fiind luat de către Ciprian Roja.

Fostul jucător de la Armătura Zalău nu va sta însă departe de fotbal, după ce tot în această vară a devenit observator la AJF Sălaj.

În prima etapă din noul sezon, Muntean a și fost delegat la un meci din Liga a V-a, este vorba de confruntarea dintre Someșul Gâlgău și Dumbrava Ciocmani, ce a contat pentru prima etapă din Seria Est şi s-a terminat cu victoria Dumbravei, scor 2 – 1.

Tot în această vară, observator AJF Sălaj a devenit și Liviu Feraru, fostul antrenor de la Mobila Șimleu, care în prima etapă a observat la partida dintre Kemer Camăr și Venus Borla. De menționat că la echipa din Camăr, Liviu Ferar a fost și antrenor, iar în urmă cu 6 ani a reușit să câștige Seria Vest din Liga a V-a.

Și dacă tot suntem la capitolul observatori noi în cadrul AJF Sălaj, să spunem că și fostul arbitru Mihai Ghidali a intrat în această categorie, el fiind delegat în prima etapă la meciul dintre Sporting Zalău și Unirea Hereclean, încheiat cu victoria zălăuanilor, scor 6 – 1.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *