Marius Lazar – de la sperante volei la certitudine

Cunoscut ca un profesionist in mediul voleibalistic , Marius Lazar a fost contactat zilele trecute de oficiali ai SCM Zalau- sectia volei , pentru un post la acest club, oficializat anul trecut si completat cu unele sectii acum.

rn

Marius Lazar, originar din Constanta , a inceput voleiul la Tomis Constanta in anul 1980.Dupa peregrinari specifice inaltimii si valorii sale in crestere, a ajuns la echipa nationala de volei.Cu Elcond Zalau a fost campion de trei ori, 1997, 1998 si 1999, vicecampion in anul 2000 cu Dinamo Bucuresti.A activat la Remat Zalau , a fost arbitru, scouting si acum antrenor la echipa nationala de sperante volei si are in activitate ACS Academia Marius Lazar Zalau cu participare in campionatul national de minivolei. Totodata Marius Lazar, se stie, este unul din cei mai inalti politisti din Romania, el activand si in cadrul Serviciului de Interventie Rapida a IPJ Salaj.In anul 2006 s-a retras din activitate ca jucator. Marius Lazar a confirmat alegerea sa la SCM Zalau:
" A fost o discutie intre mine si cei din conducerea SCM Zalau. Intr-adevar am fost contactat si am confirmat ca sunt alaturi de ei in proiectul ce-l vor avea. Ma recomanda , fara modestie pot sa declar, implicarea mea in volei. Apreciez efortul tuturor celor care recunosc o munca profesionista, uneori prea dura, chiar si la acest sport. Oamenii trebuie sa fie deschisi, fara a fi duplicitari, sa fie increzatori si optimisti. Fara indoiala voi pune suflet si profesionalism in munca ce mi se va da la nivelul sectiei de volei."

rn

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *