februarie 6, 2023

Maria Șomoi e de-acum un înger în Lumină…

Maria Șomoi, fetița pentru care s-a făcut apel public având nevoie de sânge, de plasmă și trombocite, este de acum un înger în Lumină.

Ea a pierdut bătălia pentru viață, o luptă crudă pe care a dus-o de un an, atunci când a fost diagnosticată cu leucemie. Mama ei, Ana Șomoi, a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care anunță trista veste și prin care ea, Maria, întreaga lor familie, vă mulțumesc tuturor pentru ajutorul dat în această luptă cu boala.

”Dragii noștri, azi 14.12.2021, fix la 1 an de când am început crunta luptă cu această boală nemiloasă, iubita noastră MARIA ANDREEA s-a alăturat armatei de îngeri ai Bunului Dumnezeu. Acolo va întâlni toată echipa de îngeri de la Pediatrie 2 ONCOLOGIE. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletele lor, iar ei la rândul lor sa ne vegheze tot timpul. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în această lupta cruntă! Cu mai multe detalii despre înmormântare voi reveni mai târziu. Încă o dată MARIA vă mulțumește că ați fost alături de ea până la capăt. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, este mesajul sfâșietor al mamei, cunoscuta handbalistă Anamaria Șomoi.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să vă întărească, iar pe MARIA să o odihnească în pace în ceata îngerilor!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut