septembrie 23, 2023

Marfă proastă – zece tone de motorină confiscate in Zalău

0

In cadrul unui control efectuat la o staţie de distribuţie a carburanţilor din Zalău, inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Sălaj au descoperit 10.170 de litri de motorină care nu corespundea specificaţiilor tehnice, marfă cu o valoare de piaţă estimată la 38.495 de lei. “Inspectorii vamali au reţinut in vederea confiscării intreaga cantitate de motorină necores-punzătoare şi au aplicat o amendă contravenţională in valoare de 20.000 de lei, potrivit prevederilor reglemen-tărilor fiscale şi vamale in vigoare”, se arată intr-un comunicat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.
Potrivit Simonei Harlişca, din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Sălaj, cantitea de motorină nu a fost confisca-tă, numai suma aferentă cantităţii de motorină necorespunzătoare speci-ficaţiilor tehnice, respectiv 38.495 de lei. Intrebată ce probleme s-au constat la staţia de carburanţi, Simona Harlişca ne-a declarat că “s-au făcut mai multe probe de laborator şi s-a descoperit că motorina avea un conţinut de sulf prea mare”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut