octombrie 1, 2022

Marcel Doru Târle revine în forta!

Fostul director executiv de la CS Volei Municipal Zalau a devenit consilierul pe probleme de sport al primarului Ionel Ciunt, iar în noua gândire a administratiei locale se va pune accentul si pe “sportul rege”, cel care în ultima perioada a fost cam vaduvit

rn

Marcel Doru Târle este unul dintre cei mai mari si mai titrati sportivi din istoria judetului, fostul atlet fiind si primul campion national al Salajului la categoria seniori.
În ultimii ani, a ocupat functia de director executiv la echipa de volei a municipiului Zalau, mai întâi la CS Remat, iar apoi la CS Volei Municipal.
Din pacate, acum vreo doi ani, noul presedinte al clubului – Vasile Cota – l-a dat la o parte pe târle.
Fostul multiplu medaliat la aruncarea discului a urmat o perioada delicata, fiind obligat sa stea în afara fenomenului pe care l-a îndragit atât de mult si pe care îl stie si cunoaste atât de bine.
La un moment dat, a încercat sa îsi ofere toate disponibilitatile pe linie de sport la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj, dar angajarea sa pe postul de consilier de specialitate nu s-a putut concretiza sub nicio forma.
A venit însa o oferta ideala de la primarul municipiului Zalau, o oferta din care va avea de câstigat în primul rând fenomenul sportiv de la poalele Mesesului.
Mai exact, Marcel Doru târle a fost numit consilierul pe probleme de sport la Cabinetul primarului Ionel Ciunt!
Primaria va pune accentul si pe fotbal
Contractul a fost deja oficializat, iar din data de 15 noiembrie târle a intrat în “pâine”!
Criticat în unele cazuri pentru deciziile luate în ce priveste soarta sportului din municipiu –în special a echipei de volei, primarul Ionel Ciunt este de laudat pentru aceasta mutare.
Aceasta, cu atât mai mult cu cât administratia locala se pregateste sa preia si Clubul Sportiv Municipal, astfel ca la Primarie exista nevoie de adevarati oameni de sport, precum Marcel Doru târle.
Conform unor surse din interiorul Primariei, autoritatile locale vor sa puna accent în viitorul apropiat si pe “sportul rege”, care în ultima perioada a suferit crunt.
În noua strategie a sportului gândita de administratia municipala se va pune accentul si pe fotbal si spre o echipa care sa ajunga cât de repede în esaloanele superioare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.