Marcel Ciolacu: Noi, demnitarii, trebuie să strângem cureaua!

2

În contextul nemulțumirilor create ca urmare a faptului că salariile bugetarilor și ale demnitarilor se vor majora de la 1 iulie, liderul PSD, Marcel Ciolacu, dă asigurări că demnitarii nu vor încasa lefuri mai mari.

Social-democratul spune că, dacă legea care prevede aceste majorări va fi promulgată, se va da o ordonanță de prorogare a termenului de aplicare, în ceea ce-i privește pe demnitari.

„Eu cred că noi, demnitarii, trebuie, în acest moment, să strângem cureaua şi să participăm la acest efort comun. Restul sunt legi pe care trebuie sa le respectăm, fiindcă trecem printr-o situaţie destul de dificilă toată lumea”, a motivat liderul PSD.

Pe de altă parte, el consideră normale majorările salariale şi de pensii, în contextul scumpirilor din ultima perioadă, dar și al inflației. inflaţiei şi al scumpirii preţurilor.

„Astăzi aţi văzut că am mărit şi tichetele pentru zona privată. Există resurse pentru aceşti bani. Am văzut că şi în Germania s-au mărit pensiile. Cumva suntem condamnaţi să murim cu toţii pentru că nu avem economia Germaniei? Guvenul trebuie să găsească resursele necesare, în primul rând creşterea economică să se vadă cumva şi în buzunarele românilor”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a vorbit și despre necesitatea unui nou pachet de măsuri sociale, în perioada următoare.

”Efectele acestor pachete şi faptul că au fost nişte decizii corecte s-au văzut în creşterea economică.(…) Sunt ferm convins că trebuie venit iarăşi cu un pachet social şi economic pentru perioada următoare”, a mai spus social-democratul.

2 thoughts on “Marcel Ciolacu: Noi, demnitarii, trebuie să strângem cureaua!

  1. Despre strânsul curelei și reducerea cheltuielilor s-a văzut și la CJ Sălaj, unde rapsodul și-a cumpărat Toyota hibridă.

  2. Ciolacule, așteptăm cu interes să faci prorogarea. Ai grijă, noi nu uităm. PSD trebuie să rezolve problema pensiilor scandalos de mici, pensia e de abia 20 % din salariul mediu, rușinea europei. Pe vremea lu nea Nicu, procentul era 60-80 %, valoarea reală a unei pensii era în vremuri de dictatură de trei, de patru ori mai mare !

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut