Marcel Boloș – propunerea PNL pentru Ministerul Digitalizării

Marcel Boloș este propunerea liberalilor pentru a ocupa postul de ministru al Digitalizării. Decizia a fost anunțată de liderul PNL, Florin Cîțu. „Are toată susținerea PNL pentru un mandat de succes”, a declarat șeful liberalilor.

Funcția a devenit vacantă ca urmare a demisiei lui Florin Roman.

Marcel Boloș are 53 de ani și este din Oradea. A lucrat mai mulți ani la Primăria Oradea, apoi a fost director executiv în Direcţia de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională a Primăriei Oradea. A ocupat, pe rând, funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, în timpul guvernului condus de Dacian Cioloș, director al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Orban, din noiembrie 2019 până în decembrie 2020.

Marcel Boloș este și profesor universitar la Facultatea de Ştiinţe Economice a Universității din Oradea.

În prezent, este consilier onorific al premierului Ciucă în domeniul finanțelor, bugetului și al fondurilor europene.

Fostul ministru al Digitalizării, Florin Roman, și-a anunțat luna trecută demisia, într-un mesaj publicat pe Facebook, după ce a fost implicat într-un scandal referitor la studiile sale. El a fost acuzat că a trecut în CV că este licențiat al Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, dar rectorul Daniel David a arătat că Florin Roman nu a urmat cursurile UBB și nu este licențiat al universității.

1 thought on “Marcel Boloș – propunerea PNL pentru Ministerul Digitalizării

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.