Maratonul vaccinării – de vineri până duminică, în parcarea Zalău Value Center

Între 21 și 23 mai, orice persoană nevaccinată cu vârsta de peste 16 ani se poate vaccina, fără programare, doar pe baza cărții de identitate, la Maratonul Vaccinării, organizat în parcarea Zalău Value Center.

Persoanele vaccinate vor fi înregistrate în Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV) şi vor primi adeverinţe de vaccinare. Vaccinarea se va realiza de către două echipe mobile, cu serurile Pfizer şi Johnson& Johnson, la alegere, vineri, în intervalul orar 15:00 -21:00, iar sâmbătă și duminică între orele 9:00-21:00.

“Vaccinează-te simplu, fără programare, pentru sănătatea ta şi a celor dragi ţie. Putem depăşi această pandemie doar împreună, vaccinându-ne în număr cât mai mare”, este mesajul transmis de organizatori.

Maratonul Vaccinării este realizat de Instituția Prefectului Sălaj, în parteneriat cu Zalău Value Center, Consiliul Județean Sălaj, Primăria Zalău, Direcția de Sănătate Publică, Crucea Roşie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, primăriile din județul Sălaj, Batalionul 317 Sprijin Logistic “Voievod Gelu”.

La eveniment vor fi prezenţi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, oficialităţi judeţene şi locale.

1 thought on “Maratonul vaccinării – de vineri până duminică, în parcarea Zalău Value Center

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.