Maratonul vaccinării – de vineri până duminică, în parcarea Zalău Value Center

1
428

Între 21 și 23 mai, orice persoană nevaccinată cu vârsta de peste 16 ani se poate vaccina, fără programare, doar pe baza cărții de identitate, la Maratonul Vaccinării, organizat în parcarea Zalău Value Center.

Persoanele vaccinate vor fi înregistrate în Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV) şi vor primi adeverinţe de vaccinare. Vaccinarea se va realiza de către două echipe mobile, cu serurile Pfizer şi Johnson& Johnson, la alegere, vineri, în intervalul orar 15:00 -21:00, iar sâmbătă și duminică între orele 9:00-21:00.

„Vaccinează-te simplu, fără programare, pentru sănătatea ta şi a celor dragi ţie. Putem depăşi această pandemie doar împreună, vaccinându-ne în număr cât mai mare”, este mesajul transmis de organizatori.

Maratonul Vaccinării este realizat de Instituția Prefectului Sălaj, în parteneriat cu Zalău Value Center, Consiliul Județean Sălaj, Primăria Zalău, Direcția de Sănătate Publică, Crucea Roşie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, primăriile din județul Sălaj, Batalionul 317 Sprijin Logistic “Voievod Gelu”.

La eveniment vor fi prezenţi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, oficialităţi judeţene şi locale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.