Doi maramureșeni, bănuiți că ar fi sustras un televizor de pe terasa unui restaurant, identificați și cercetați de polițiștii sălăjeni.

Marți, 15 august a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Feroviare Sălaj au identificat și cercetat doi bărbați de 39 și 17 ani, din municipiul Sighetu Marmației, respectiv municipiul Baia Mare, județul Maramureș, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii sălăjeni îi bănuiesc pe aceștia că, în noaptea de 12 spre 13 august a.c., ar fi sustras un televizor L.C.D., de pe terasa unui restaurant din municipiul Zalău, cauzând un prejudiciu estimat la 2.000 de lei.

Polițiștii de investigații criminale sălăjeni au recuperat de la aceștia televizorul sustras și l-au restituit proprietarului.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Foto cu caracter informal