septembrie 30, 2022

Manifestari omagiale duminica la Monumentul de la Guruslau, program artistic si foc de artificii

Ca in fiecare an, in prima duminica din august are loc la Guruslau comemorarea victoriei lui Mihai Viteazul impotriva armatei lui Sigismund Bathory, din 3 august 1601.

rn

Deschiderea oficiala va avea loc la ora 16.00, la Monumentul de la Guruslau. “ntre orele 17,00 – 23,00, se va desfasura un program artistic – Ansamblul „Bocsana” (Bocsa) si Scoala Populara de Arte si Meserii a CCAJS; Ansamblul „Járdovány” (Borla); Ansamblul folcloric „Mesesul” al CCAJS cu sectia româna si sectia maghiara; Formatia de dansuri „Árvalányhaj” (Nusfalau); Ansamblul „Somesul” (Jibou); Erika Papp; Grigore Grigorut si invitatii: Ionut Dîrjan, Calin Hadade, Julian Tanta si Denisa Blaga; Flaviu Pop si „Salajenii”.
Focul de artificii va avea loc la orele 23.00.

rn

Manifestarile omagiale din acest an sunt organizate de Institutia Prefectului Judetului Salaj, Consiliul Judetean Salaj, Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj, Consiliul Local Hereclean, Primaria Comunei Hereclean, Fundatia „Mihai Viteazul”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.