Managerii culturii sălăjene la raport: încep evaluările de activitate la Centrul de Cultură, Bibliotecă și Muzeu

0
595

Managerii celor trei instituții de cultură din subordinea Consiliului Județean Sălaj au de trecut testul evaluării anuale. Evaluarea managementului este organizată în două etape, astfel: în prima  etapă comisia de evaluare face analiza raportului de activitate; în  a doua etapă are loc susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu.

Potrivit informațiilor furnizate de către Consiliul Județean, marți, 11 mai, va începe  evaluarea managerului Centrului de Cultură și Artă a Județului Sălaj, Daniel Săuca, și a managerului Bibliotecii Județene ”Ioniță Scipione Bădescu”, Florica Pop. Miercuri, 12 mai, este evaluat managerul Muzeului Județean de Istorie și Artă Zalău, Corina Bejinariu.

Comisia care îl va evalua pe managerul Centrului de Cultură și Artă a Județului Sălaj, Daniel Săuca, este formată din: Țărmure Gavril, manager Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița, Buțiu Liviu Florin, șef Secție Școala de Arte „Francisc Hubic” Oradea și Pop Letiția, director executiv, din partea CJ Sălaj.

Din comisia care va evalua activitatea managerului Bibliotecii Județene ”Ioniță Scipione Bădescu”, Florica Pop, fac parte: prof. Mirișan Ligia Antonia, director manager Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai Oradea, Cociș Doina, director Direcția pentru Cultură a județului Sălaj și Marușca Leontina, director executiv, din partea CJ Sălaj.

Activitatea managerului Muzeului Județean de Istorie și Artă Zalău, Corina Bejinariu, este evaluată de o comisie formată din: dr. Marcu Felix, manager Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, Ștefan Ciprian-Anghel, director general Complexul Național Muzeal „Astra” Sibiu și dr. Vlaicu Cosmin, secretar general al județului, din partea CJ Sălaj.

De precizat că Daniel Săuca și Corina Bejinariu au evaluările anuale, în vreme ce Florica Pop are evaluarea de final de mandat, contractul acesteia  aflându-se la final.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.