octombrie 3, 2022

Mamicile descurcarete din Salaj cer Spitalului Judetean sa le permita sa-si faca poze cu nou nascutii

Mamicile din Salaj au un of. Nu sunt lasate sa-si faca poze cu bebelusii la iesirea din sala de nasteri. Si atunci au initiat o petitie online pentru a convinge conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Zalau sa le permita sa aiba amintiri cu copiii lor chiar din primul moment. 

rn

Aproximativ 150 de mamici din Zalau au semnat pana ieri petitia lansata in urma cu doar cateva zile, iar numarul lor creste vertiginos.
“Am creat o petitie online in speranta ca vom reusi sa convingem conducerea Spitalului Judetean sa ne dea voie sa ne fotografiem bebelusii in momentul in care sunt dusi de la salile de nasteri. Daca considerati acest lucru util, va rog sa semnati petitia de mai jos!”, scrie Raluca Bolos, autoarea petitiei in mesajul ei pe grupul de facebook Mamici descurcarete din Salaj .
Iar managerul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, Liliana Neaga, arata ca este sensibila la emotia mamicilor salajene. A declarat ieri pentru Graiul Salajului ca va incearca sa gaseasca o solutie favorabila pentru rezolvarea acestei cereri in cel mai scurt timp. Liliana Neaga considera de altfel petitia una normala, umana.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.