Mamă și fiică, prinse că nu au respectat măsura carantinării

0
784

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor pe numele unei femei de 43 de ani, confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2. Aceasta a părăsit locuința, fiind depistată în zona Spitalului Județean de Urgență Zalău, deși nu avea acest drept.

Femeia era însoțită de fiica ei, în vârstă de 13 ani, care, de asemenea, nu ar fi trebuit să părăsească locuința, fiind contact al unei persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Persoana în cauză are domiciliul în comuna Românași, însă se afla în izolare în cartierul Ortelec, din Zalău, unde locuiește fără forme legale.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.