septembrie 28, 2023

Majoretele din Zalău, campioane mondiale!

0

Majoretele Clubului Sportiv Alegria Zalău sunt campioane mondiale. La prima participare la Campionatul Mondial de Majorete, clubul a adus acasă, după 3 zile de concurs, 5 medalii de aur, 1 medalie de argint, 1 medalie de bronz, precum și 6 clasări în primele 10 locuri.

“Ultima zi a Campionatului Mondial de Majorete, desfășurat în Croația, la Crikvenica, a încununat întregul efort depus de sportivii Clubului Sportiv Alegria, obținându-se următoarele rezultate: Locul 1 și titlul de campioană mondială pentru echipa de junioare – open pom-pom; Locul 1 și titlul de campionă mondială pentru Maria Ciortea – Solo cadet open pom-pom; Locul 1 și titlul de campioane mondiale pentru Irina Sabău și Ioana Cojan – Duo cadet open pom-pom; Locul 2 și titlul de Vice-campioane mondiale pentru Maria Brisc și Maia Crișan – Duo junior open pom-pom; Locul 4 pentru Antonia Perneș – solo junior open pom-pom; Locul 5 pentru Ariana Ciuciu – solo junior open pom-pom; Locul 7 pentru Sara Aciu – solo senior open pom-pom; Premiu special din partea organizatorilor Campionatului Mondial de Majorete pentru dansurile prezentate de sportivii Clubului Sportiv Alegria Zalău”, aflăm de pe pagina de socializare a clubului.

“Mulțumim tuturor sportivilor și părinților și ne bucurăm că am reprezentat cu mândrie orașul Zalău și România la acest campionat ! A fost o zi în care am crezut în roz”, adaugă Clubul Sportiv Alegria Zalău.

sursa foto: Clubul Sportiv Alegria Zalău, via Facebook

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut