decembrie 3, 2022

Majorare de capital la Cemacon

Capitalul social al Cemacon Zalau va ajunge la 24,43 milioane de lei, dupa o majorare cu 5,26 milioane de lei, prin capitalizarea unei cote din profitul net obtinut de firma anul trecut. Operatiunea va fi discutata de actionarii producatorului de materiale de constructii, in 24 aprilie, potrivit convocatorului transmis Bursei de Valori Bucuresti. Majorarea se va realiza prin emiterea a maxim 52,68 de milioane de actiuni gratuite cu o valoare nominala de 0,1 lei.
Cemacon Zalau este listata pe piata Rasdaq si are un capital social de 19,17 milioane de lei, impartit in 191,7 milioane de actiuni. 12,8% din actiunile companiei sunt detinute de catre SSIF Broker Cluj-Napoca, diferenta fiind controlata de alti actionari. Societatea a inregistrat, in 2008, un profit net de 5,8 milioane de lei, in crestere cu 44% fata de anul precedent.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *