septembrie 28, 2023

Mâine e ultima zi în care se mai pot cumpăra acțiuni la Hidroelectrica

0

Marți, 4 iulie, este ultima zi în care mai pot fi achiziționate acțiuni emise de Hidroelectrica.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat, în 22 iunie, prospectul aferent ofertei publice de vânzare pentru un număr de până la 78.007.110 acțiuni reprezentând 17,34% din numărul total al acțiunilor emise de Hidroelectrica.

Oferta se desfășoară pe perioada a 8 zile lucrătoare,  în intervalul 23 iunie – 4 iulie, și este destinată atât segmentului de retail, cât și investitorilor instituționali.

Hidroelectrica vine oficial pe Bursă la un preț între 94 și 112 lei pe acțiune.

După desfășurarea ofertei publice de vânzare, societatea emitentă va finaliza demersurile începute și se va adresa Bursei de Valori București pentru obținerea aprobării finale în vederea admiterii la tranzacționare a acțiunilor emise.

Cu o cifră de afaceri de 9,12 miliarde de lei și un profit de 4 miliarde de lei în 2022, Hidrolectrica este una dintre cele mai mari companii energetice din Europa de Sud-Est și este cel mai mare producător de energie electrică din regiune. Compania este furnizor de electricitate pentru sute de mii de clienți casnici și industriali.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut