februarie 6, 2023

Mai putine constructii in judet

In luna noiembrie a anului trecut au fost eliberate 42 de autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, cu 31,1% mai putin decat in octombrie, si cu 4,5% mai mult decat in aceeasi luna din 2007, se arata intr-un comunicat de presa al Directiei Judetene de Statistica Salaj. Cu cele 18 autorizatii, municipiul Zalau conduce in clasamentul pe judet, urmat fiind de Simleu Silvaniei si Maeriste – cinci, Cuzaplac si Mesesenii de Jos – cate trei autorizatii.
Raportat la situatia inregistrata in 2007, autorizatiile de construire pentru cladiri rezidentiale emise in 11 luni din 2008 – 576 la numar – au inregistrat un salt cu doar 3,2%. Mai mult de jumatate dintre acestea au fost eliberate in mediul rural, potrivit sursei citate. Localitatile cu cele mai multe autorizatii eliberate pentru construirea de cladiri rezidentiale, comparativ cu perioada corespunzatoare din 2007 sunt Jibou (+13), Buciumi (+10), Romanasi (+9), Mesesenii de Jos (+7), Bobota si Criseni (+5), Cizer (+4).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut