octombrie 3, 2022

“Mai putina violenta, mai multa eficienta!”

In perioada 15 ianuarie-15 februarie 2009, la Liceul Pedagogic “Gheorghe Sincai” se deruleaza un proiect in cadrul planului de combatere a violentei in scoli, proiect ce are ca titlu “Mai putina violenta, mai multa eficienta!” si care a fost initiat de cei doi consilieri ai liceului, consilierul educativ prof. Duma Camelia si consilierul scolar prof. Coste Anca. Grupul tinta al acestui proiect sunt clasele in care s-au inregistrat diferite forme de violenta iar scopul sau principal este prevenirea si diminuarea comportamentelor agresive in scoala si in afara ei.
Proiectul are mai multe activitati concretizate in intalniri ale echipajului de la Politia de proximitate: agentul sef Sorin Ardelean, agent Adriana Ilies cu elevii Liceului Pedagogic pe parcursul orelor de dirigentie dar si activitati creative: concurs de creatie “Stiu sa ma exprim non-violent”. Elevii care se vor remarca prin cele mai bune creatii vor obtine drept “premiu” petrecerea unei zile de lucru alaturi de politistul de proximitate, devenind „Politist de proximitate pentru o zi!”

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.