septembrie 25, 2023

Mai multi politisti pentru asigurarea ordinii

0

Ministrul Internelor, Dan Nica, a declarat, duminica, ca efectivele de Politie si Jandarmerie care vor asigura ordinea si siguranta in tara vor creste, astfel ca 30 la suta din efectivele Politiei vor fi mobilizate pentru asigurarea ordinii si combaterea criminalitatii.
Ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica, a spus, dupa o intalnire avuta cu sefii Inspectoratelor Judetene de Politie, ca s-a decis ca efectivele de Politie si de Jandarmerie care vor asigura ordinea si siguranta in tara sa creasca, in sensul ca celor 60.000 de jandarmi si 20.000 de politisti li se vor adauga politisti foarte bine calificati.
El a precizat ca 30 la suta din efectivele Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) vor trece la munca operativa, pana miercuri, respectiv pe partea de ordine si siguranta publica si pe combaterea criminalitatii financiare si a criminalitatii organizate.
De asemenea, Nica a spus ca este necesara o mai buna comunicare a actiunilor intreprinse de Politie, adaugand ca nu exista peste tot in tara purtatori de cuvant, iar acest lucru va fi rezolvat de saptamana viitoare. Ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica, a dispus, sambata, conducerii Politiei Romane sa inceapa procedurile de incadrare a 2.000 de politisti care sa actioneze in zona de ordine si siguranta publica, iar MAI va face modificari legislative de restrictionare a regimului armelor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut