octombrie 5, 2022

Mai multe viroze

La acest sfarsit de saptamana, 323 salajeni au solicitat tratament medical de urgenta la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul judetean, mai putini cu 38 decat cu o saptamana in urma. Potrivit Codrutei Puscas, purtatorul de cuvant al spitalului, doar 114 reprezentau cazuri reale de urgente medicale, iar restul persoanelor aveau probleme de sanatate care puteau fi tratate de catre medicul de familie.
Cele mai multe cazuri reprezinta plagi, fracturi, entorse, numarul lor in cele trei zile ajungand la 61. Alte opt persoane au fost diagnosticate cu pneumonie, noua cu bronsita, 18 cu amigdalita si 26 cu viroze respiratorii, mai multe cu 12 fata de weekendul trecut, cand erau inregistrate doar 14 cazuri.
In cele trei zile de la sfarsitul saptamanii, au venit pe lume 11 bebelusi si au fost internate 81 persoane. 20 persoane au solicitat ajutor la Urgenta datorita unor afectiuni stomacale de gastrita, gastroduodenita sau entero-colita, iar 13 salajeni au prezentat colica abdominala.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.