septembrie 30, 2022

Mai multe trenuri de calatori, anulate din 2 martie

Circulatia mai multor trenuri de calatori va fi modificata, din 2 martie, in vederea adaptarii capacitatii de transport la traficul de calatori existent, informeaza, vineri, Ministerul Transporturilor (MT). Potrivit sursei citate, trenurile rapide 828 si 829 care circula pe ruta Sibiu – Ramnicu Valcea si retur, vor fi anulate. De asemenea, trenurile rapide 853 si 854, care circula pe ruta Cluj Napoca – Vatra Dornei si retur, vor fi anulate in zilele de luni, marti, miercuri si joi, si vor circula cu orar nemodificat in zilele de vineri, sambata si duminica, iar trenurile accelerate 1695/1695-2 si 1696-1/1696, care circula pe ruta Caracal – Targu Jiu – Lupeni si retur, vor fi anulate in zilele de luni, marti, miercuri si joi pe distanta Targu Jiu – Lupeni si retur, si vor circula numai pe distanta Caracal – Targu Jiu.
“Precizam ca trenurile vor circula fara modificari pe intreaga distanta Caracal – Targu Jiu – Lupeni si retur, numai in zilele de vineri, sambata si duminica”, informeaza MT. Alte patru trenuri accelerate, respectiv 1533 si 1534, care circula pe ruta Bucuresti Nord – Ploiesti Vest si retur, si 1540 si 1549, care circula pe ruta Cluj Napoca – Targu Mures si retur, vor fi anulate.
MT mai precizeaza ca in perioada 2 – 31 martie 2009 (exceptie zilele de sambata si duminica), pentru efectuarea lucrarilor de verificare si intretinere curenta la linie pe sectia de circulatie Craiova – Piatra Olt, trenurile rapide 802/802-1 si 803/803-2 care circula pe ruta Sibiu – Craiova si retur, vor fi anulate pe distanta Piatra Olt – Craiova si retur, si vor circula fara modificari pe distanta Sibiu – Piatra Olt si retur.
Inainte de efectuarea calatoriei, pasagerii pot solicita informatii suplimentare la statiile CFR din Bucuresti si din tara, la tel: 021/9521 in trafic local sau pe site-ul http://www.cfr.ro/calatori/.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.