Mai multe localități din Sălaj rămân din nou fără apă

1
778

Pe motiv că sistemul este suprasolicitat, CAS Someș sistează furnizarea apei potabile în mai multe localități din Sălaj. Reprezentanții companiei spun că oamenii au rămas acum fără apă deoarece au folosit-o în alte scopuri decât cele casnice. De asemenea, nu se știe pentru cât timp e sistată furnizarea apei.

„Datorită suprasolicitării sistemului de alimentare cu apă în principal datorită utilizării în alte scopuri decât cele casnice, se întrerupe furnizarea apei potabile în localitățile Hereclean, Badon, Guruslău, Dioșod, Bocșița, Bocșa, Borla, Sălăjeni și Câmpia”, anunță CAS Someș.

Utilizatorii sunt rugați, de asemenea, să nu foloseasccă apa potabilă în alte scopuri decât cele casnice.

„Cu toate că se fac eforturi pentru reluarea furnizării serviciului în condiții normale, acest lucru va fi posibil doar funcție de disponibilitatea sistemului. În paralel rugăm utilizatorii să utilizeze apa potabilă doar pentru consumul casnic nu și pentru udatul curților, lucrări agricole sau zootehnice”, spun reprezentanții CAS Someș.

1 COMENTARIU

  1. Locuieşti în Badon, lucrezi în Zalău şi navetezi zilnic cu maşina. Caniculara zi de 12 iulie a.c. îţi aduce transpiraţia de pe şira spinării până-n chiloţi. Ajungi acasă şi încerci un duş rapid. La etajul casei urcă cu o presiune scăzută apa, dar totuşi ajungi să-ţi alungi sudorile să poţi sta la masă împreună cu familia şi ulterior să-ţi oblogeşti un pic spatele pe canapeaua din living. La ţară trăind mai ai o bucată de teren pe care să te poţi delecta într-ale agriculturii. Evident după ce se lasă umbrele. Dacă nu dă Dumnezeu o ploaie bună, efortul de până acum se duce pe apa sâmbetei. Apropo de apă. Ăsta de fapt era subiectul stringent. Mai udă omul gazonul, grădina sau florile de la terasă. Sunt pline serele cu oferte de nerefuzat. Dar ploaia n-a venit, apa s-a luat ( subit şi neanunţat) şi ajungi în casă pe la vremea înserării şi vrei din nou să te limpezeşi, acum şi de praful din grădină, dar canci apă. Deh. Compania de apă-stat în stat- care deţine monopolul acestui serviciu s-a gândit să ne execute pe cei care locuim în zona Hereclean, comuna şi câteva sate spre Şărmăşag. Este deosebit, fenomenal, minunat şi numai fac uz de alte adjective pozitive, la adresa, cică Serviciului clienţi din Monopolista companie de apă, în a lua măsura sistării apei aşa zis potabile, din cauza, mă rog dânşi arată că datorită unor oareşce probleme de capacitate de reţea. N-am înţeles. Chit că apa n-a venit până azi dimineaţă 13.07 la orele 06. 50. Da şapte fără zece. De aseară de pe la 21. În zona mea. Oare acel seviciu clienţi care trasmite sistarea apei, noaptea se …acă şi se pi…ă în fundul curţii? Că eu nu.
    P.S. A se considera un pamflet de genul haz de necaz. Oricum pe cei de la companie ( observaţi că am scris cu litere mici precum au şi judecata) îi spală doar apa sâmbetei. Pe creier oare cine? Întrebam.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.