Mai-marii orasului – premiati de ”Vasile Goldis”

0
30

La Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau a avut loc vineri festivitatea de absolvire a promotiei 2010 a Facultatii de Vest Vasile Goldis, in prezenta oficialitatilor locale. Filiala Zalau a Universitatii Vasile Goldis Arad se afla la a noua promotie de studenti. Festivitatea a debutat cu intonarea imnului studentilor „Gaudeamus igitur”, a continuat cu mesajul parintelui Gabriel Gardan si cu mesaje ale reprezentantilor Primariei, Prefecturii, Consiliului Judetean si Inspectoratului Scolar Judetean Salaj. Mesajul Senatului Universitatii a fost transmis de catre Somesan Cornel, prorectorul Universitatii de Vest Vasile Goldis, care a felicitat absolventii si le-a transmis speranta lui ca „relatiile sa continue si in anii ce vor urma, pentru ca oferta post-universitara este foarte variata”.
Primarul Radu Capalnasiu, prefectul Vegh Alexandru, presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc au fost premiati cu Medalia de bronz si Diploma pentru sprijinul acordat filialei Zalau. Premierea s-a facut de catre Directorul Filialei Zalau a Facultatii de Vest Vasile Goldis, Aurica Grec. Aceasta a mentionat prestigiul de care se bucura aceasta facultate, ea fiind printre primele opt la nivel national. In semn de multumire, Inspectorului Scolar General, Ioan Abrudan, i s-a acordat Diploma de Excelenta pentru sprijinul acordat facultatii, iar acesta a multumit in numele Inspectoratului celor „care au avut curajul sa se inscrie la aceasta facultate prestigioasa si care vor duce mai departe viitorul tarii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.