Mai greu decat o arata scorul

Cu o sala plina pana la refuz, HC Zalau s-a impus duminica, pe teren propriu in fata echipei “U” Jolidon Cluj, cu scorul de 31-26, la pauza 17-12, la capatul unui joc foarte aprig disputat.
Partida a inceput cu un moment de reculegere in memoria lui Marian Cozma. Zalauancele incep meciul in forta si in minutul 3 au un avantaj de doua goluri (Czeczi 2 goluri 7m si Coadalata) 3-1. Incet, incet, fetele antrenate de Tadici si Radulescu pun stapanire pe joc si in minutul 11, Alina Czeczi a inscris pentru 8-3. La mijlocul primei reprize, aceeasi Alina Czeczi majoreaza avantajul echipei sale la opt goluri 11-3 (cea mai mare diferenta de goluri). In minutul 24, Gheorghe Tadici primeste cartonasul rosu pentru proteste, iar prima repriza se incheie cu un 7m transformat de Alina Czeczi. La pauza, scorul era 17-12 pentru HC Zalau. A doua repriza incepe tot cu aruncare de la 7m, dar de data aceasta Alina Czeczi rateaza. Holhos majoreaza anvantajul avut la pauza, in minutul 33 (18-12), iar Birsan de la Cluj reduce din diferenta in minutul 34, 18-13. Dupa golul marcat de Coadalata, in minutul 40 (19-14), Nicoleta Dinca marcheaza de trei ori pentru Cluj, care se apropia la 2 goluri, 19-17. Spre finalul partii secunde , portarita Mirela Nichita a reusit o serie de parade exceptionale, iar partida se incheie asa cum s-a incheiat si prima parte a meciului: Alina Czeczi transforma o aruncare de la 7m, iar partida se incheie cu scorul 31-26. Pentru HC Zalau, acest succes este a doua victorie din acest an.
La finalul partidei, Gheorghe Tadici a declarat: “Sunt foarte fericit pentru aceasta victorie, sunt doua puncte foarte mari obtinute in conditii deosebit de grele”.
Pentru HC Zalau, cele mai multe goluri le-au marcat Alina Czeczi 11goluri, Adriana Holhos 7, Giorgiana Coadalata 5, Mihaela Ivan 4, Florina turcas 2 si Daniela Babeanu 2.
Pentru Jolidon Cluj au marcat: Nicoleta Dinca 7, Roxana Joldes 6, Mihaela Ani 4, Florina Birsan 4, Adriana Tudorache 2, Magdalena Paraschiv 1, Marilena Gherman 1, Adina Mitrea 1.
Duminica viitoare, HC Zalau va primi vizita vicecampioanei Romaniei, Rulmentul Brasov.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *