ianuarie 27, 2023

Mai avem încă 4 kilometri și jumătate de autostradă

Din 6 decembrie, România are încă 4 kilometri și jumătate de autostradă, dați în folosință. Luni după amiaza a fost deschis circulației tronsonul Târgu Mureș – Ungheni din Autostrada Transilvania. Lucrarea, executată de firma Strabag, a fost finalizată înainte de termenul asumat prin contract.

Șoferii pot circula acum pe încă 4,5 km de autostradă, plus cei 4,7 km de drum național cu două benzi pe sens, care leagă A3 de zona industrială a orașului Târgu Mureș.

Tronsonul Târgu Mureș – Ungheni decongestionează traficul în zonă și scurtează timpul de deplasare al șoferilor spre și dinspre Cluj Napoca și Alba Iulia.

“Vorbim de 4,5 kilometri care au profil de autostradă și 4,7 kilometri la profil de drum național cu două benzi pe sens. Rezultate concrete! Nu festivism!”, a scris pe Facebook Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor de aproximativ două săptămâni.

Valoarea contractului a fost de 192 milioane de lei, fără TVA.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut