septembrie 23, 2023

Magia sărbătorilor la Clubul Copiilor Cehu Silvaniei (foto&video)

0

Această perioadă, încărcată de emoție și veselie este destinată în primul rând copiilor, iar Clubul Copiilor Cehu Silvaniei, un loc atât de drag acestora, a fost gazda Spectacolului de Crăciun, eveniment organizat în data de 14 Decembrie, la Casa de Cultură a orașului Cehu Silvaniei. Spectacolul face parte din Proiectul Educațional ”Magia Crăciunului”, derulat în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Andrei Mureșanu”  și Liceul Tehnologic ”Gheorghe Pop de Băsești” din localitate.

Pe scena Casei de Cultură, copiii, pregătiți de către cadrele didactice coordonatoare ale următoarelor Cercuri artistice: Muzică vocal-instrumentală, prof. Samel Ștefan, Dans popular/Dans modern, prof. Hujber Istvan și Dans modern, prof. Pop Teodora, au creat momente artistice speciale prin colinde și dansuri tematice. De asemenea, în holul Casei de Cultură, a fost organizată expoziția cu obiecte decorative, ”Magia Crăciunului”, pregătită de către doamna profesoară Molnar Piroska, de la Cercul  Atelierul Fanteziei, alături de copiii talentați, pasionați de acest domeniu al creativității.

Invitați speciali au fost elevii din Corul Școlii Gimnaziale ”Andrei Mureșanu” Cehu Silvaniei, îndrumați de către domnul profesor Samel Ștefan, dar și grupul de colindători de la Liceul Tehnologic ”Gheorghe Pop de Băsești” Cehu Silvaniei, prof. Cosma Ramona.

Spectacolul a fost prezentat de către talentatele eleve Druță Paula și Silaghi Carla, care, prin entuziasmul lor, au menținut atmosfera primitoare a evenimentului.

Sponsorii: Magazinul ”La 2 Pași” Cehu Silvaniei, ”Casa Pâinii” Cehu Silvaniei, Florăria ”Magic Events” Cehu Silvaniei și Ocolul Silvic Cehu Silvaniei, au fost reprezentați de oameni cu suflet mare, care au contribuit pe deplin la bucuria copiilor prezenți în sală.

Evenimentul, aflat la a doua ediție, se dorește să devină o tradiție în micul orășel, iar copiii să aibă parte de cât mai multe momente speciale petrecute alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut