februarie 5, 2023

Magia Crăciunului, la Grădinița 1 din Zalău

Atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă ne aduce fiecăruia, indiferent de vârstă, bucurie în suflet, ne amintește de copilărie și de clipa la care fiecare visam să-l întâlnim pe Moș Crăciun.

Într-o astfel lume magică fost transformată și curtea Grădiniței cu Program Prelungit Nr.1 din Zalău, unde Moșul a ajuns din Laponia cu o caleașcă trasă de un ponei. Nu a venit singur, ci însoțit de crăciunițe și a fost primit cu entuziasm și cu multă emoție de copiii nerăbdători să-l cunoască.

Invitația i-a fost lansată Moșului și ajutoarelor sale de personalul unității de învățământ care a și pregătit, până la cel mai mic detaliu, decorurile speciale pentru momentul care va rămâne pentru totdeauna în sufletul preșcolarilor și al părinților lor.

Beteală, ghirlande, clopoței, brad împodobit, chiar și un șemineu necesar ca Moș Crăciun și ajutoarele sale să se încălzească, costume specifice, multă multă veselie, inocență, cântece, colinde și poezii – au fost rețeta perfectă pentru sărbătoarea din curtea grădiniței.

Atmosfera s-a încins atunci când Moșul a răsplătit copiii pentru faptul că sunt cuminți și ascultători – cei mai mici dintre pitici au dat năvală peste Moș și sacul lui, mai, mai să intre ei în locul darurilor!

Bucuria și emoția de pe chipurile lor la întâlnirea cu personajele magice ale Crăciunului au fost surprinse în imagini care le vor aminti, cândva, și celor mici și celor mari, cât de important este să dăruiești celor din jur bucurie atunci când este necesar să o împarți și cineva să o primească.

”Am încercat să oferim atât copiilor, cât și părinților, bucuria specifică acestei perioade a anului. Să aducem zâmbete pe chipuri și emoție în suflet!

Împreună cu echipa minunată a unității noastre am creat decorurile și am pregătit până la cel mai mic detaliu momentul întâlnirii cu Moș Crăciun. Îi mulțumim Moșului și ajutoarelor sale pentru daruri și momentul de neuitat. Totodată, țin să le mulțumesc pe această cale cadrelor didactice și personalului grădiniței noastre, părinților, dar și copiilor, pentru eforturile lor de zi cu zi de a croi un viitor frumos al lumii. Transmitem tuturor multă sănătate și Sărbători fericite!”, a declarat pentru Graiul Sălajului directorul Grădiniței Nr. 1 Zalău, Alina Monica Maxim.

Evenimentul a fost organizat în curtea unității de învățământ, cu respectarea normelor sanitare de protecție împotriva răspândirii SARS-CoV-2.

În această perioadă, unitatea de învățământ a derulat o serie de activități, printre care implicare în proiectul Zilele Generozității, iar în această săptămână va fi organizată acțiunea ”Ajută-l pe Moș Crăciun!”, acțiune prin care se dorește sensibilizarea preșcolarilor de a fi buni și generoși cu cei mai puțin norocoși.

Vezi video: https://www.facebook.com/Gradinita1Zalau/videos/920439575546748

1 thought on “Magia Crăciunului, la Grădinița 1 din Zalău

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut