septembrie 25, 2023

Magazin caritabil deschis de Crucea Roşie la Şimleu Silvaniei

0

Primul magazin social-caritabil al organizației Crucea Roșie Sălaj a fost inaugurat recent la Șimleu Silvaniei.

Potrivit reprezentanţilor Crucii Roşii, produsele comercializate în magazin sunt diverse și acoperă o gamă largă de nevoi.

“Conceptul se adresează în special nevoii de sprijin oferit categoriilor mai puțin privilegiate, o parte din profit fiind destinat cazurilor sociale. Programele și parteneriatele Crucii Roșii reprezintă o gură de oxigen pentru multe familii cu nevoi și vin să consolideze acțiunile de voluntariat și implicare civică. Înființarea magazinului social-caritabil răspunde provocărilor actuale, legate de unitatea, caritatea și bunăvoința oamenilor generoși”, precizează aceştia.

Magazinul este deschis de luni până vineri, între orele 9-17 și este amplasat vis-a-vis de sediul Crucii Roșii Șimleu Silvaniei, Str. Báthory, nr. 5.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut