Madalin Voicu a fost exclus din PSD

Deputatul de Giurgiu Madalin Voicu a fost exclus, joi, din PSD, a anuntat coordonatorul filialei Giurgiu a PSD, Marian Vanghelie, spunand ca acesta a creat o serie de probleme partidului. Decizia de excludere din partid a lui Madalin Voicua fost luata cu unanimitate de voturi la nivelul organizatiei Giurgiu. “Am avut si niste sincope in randurile organizatiei si una dintre ele s-a numit Madalin Voicu. Acesta a fost dat afara din partid in unanimitate. A fost propunerea mai multor colegi, datorita faptului ca in aceasta perioada de doua-trei luni de zile a adus deservicii atat organizatiei municipale, unde a fost sutinut sa intre pe listele PSD, cat si la nivel national, presedintelui Mircea Geoana si altor lideri din actualul Guvern”, a spus Vanghelie.
Intrebat in ce au constat deserviciile aduse partidului de Madalin Voicu, Vanghelie le-a raspuns jurnalistilor ca le-ar putea pune la dispozitie cateva CD-uri, “vreo 20”, din emisiunile de televiziune la care acesta a participat in Giurgiu. “Si o sa vedeti dumneavoastra si o sa analizati daca l-ati tine la usa, nu in casa”, a continuat el. “Nu putem sa venim sa vorbim la televizor de organizatia municipala Giurgiu, atat timp cat el a fost ajutat si oamenii astia au muncit pentru el. Isi bate joc de munca unora. Si el vine si le spune colegilor sa ii faca cabinet parlamentar. A cazut scroafa din pom si am tensionat atat de mult incat am creat o adrenalina prea mare”, a declarat el.
Potrivit lui Vanghelie, Voicu a folosit un limbaj care i-a suparat pe colegii lui din organizatie. “Madalin Voicu, nu am ce sa-i fac, el este prietenul meu, il iubesc, dar, prea mult! Gata! (…) Oamenii de aici nu mai sunt de acord cu atacurile lui Madalin Voicu la adresa lor si a partidului. Avem inregistrari de la televiziunile locale din Giurgiu in care Madalin Voicu a fost invitat si a folosit un limbaj care i-a suparat mult pe colegii lui din organizatie. Diversitatea de opinii e permisa, dar nu se poate ajunge la acceptarea unor afirmatii precum «ghertoi» sau «papagal» pe care le-a folosit Madalin”, a mai spus Vanghelie. El a mentionat ca Madalin Voicu poate depune contestatie fata de decizia de excludere din PSD la Comisia de integritate a partidului sau la Biroul Permanent National.
Madalin Voicu a intrat in PSD in anul 2000, in 2002 a devenit membru al Consilului National al partidului, iar intre 2005 si 2007 a fost vicepresedinte al PSD Bucuresti. De asemenea, intre 1994 si 1996 a fost presedinte al Partidului Libertatii si Unitatii Sociale (PLUS), intre 1996 si 2000 a fost presedinte executiv al Organizatiei “Partida Romilor”, iar in 2000 presedinte de onoare al romilor din Romania. Intre 1996 si 2000 a fost deputat din partea minoritatilor nationale, iar in urmatoarele doua mandate a fost deputat PSD. El a fost ales din nou deputat din partea PSD, intr-un colegiu din Giurgiu, la alegerile din 2008.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *