noiembrie 29, 2022

Madalin Voicu a fost exclus din PSD

Deputatul de Giurgiu Madalin Voicu a fost exclus, joi, din PSD, a anuntat coordonatorul filialei Giurgiu a PSD, Marian Vanghelie, spunand ca acesta a creat o serie de probleme partidului. Decizia de excludere din partid a lui Madalin Voicua fost luata cu unanimitate de voturi la nivelul organizatiei Giurgiu. “Am avut si niste sincope in randurile organizatiei si una dintre ele s-a numit Madalin Voicu. Acesta a fost dat afara din partid in unanimitate. A fost propunerea mai multor colegi, datorita faptului ca in aceasta perioada de doua-trei luni de zile a adus deservicii atat organizatiei municipale, unde a fost sutinut sa intre pe listele PSD, cat si la nivel national, presedintelui Mircea Geoana si altor lideri din actualul Guvern”, a spus Vanghelie.
Intrebat in ce au constat deserviciile aduse partidului de Madalin Voicu, Vanghelie le-a raspuns jurnalistilor ca le-ar putea pune la dispozitie cateva CD-uri, “vreo 20”, din emisiunile de televiziune la care acesta a participat in Giurgiu. “Si o sa vedeti dumneavoastra si o sa analizati daca l-ati tine la usa, nu in casa”, a continuat el. “Nu putem sa venim sa vorbim la televizor de organizatia municipala Giurgiu, atat timp cat el a fost ajutat si oamenii astia au muncit pentru el. Isi bate joc de munca unora. Si el vine si le spune colegilor sa ii faca cabinet parlamentar. A cazut scroafa din pom si am tensionat atat de mult incat am creat o adrenalina prea mare”, a declarat el.
Potrivit lui Vanghelie, Voicu a folosit un limbaj care i-a suparat pe colegii lui din organizatie. “Madalin Voicu, nu am ce sa-i fac, el este prietenul meu, il iubesc, dar, prea mult! Gata! (…) Oamenii de aici nu mai sunt de acord cu atacurile lui Madalin Voicu la adresa lor si a partidului. Avem inregistrari de la televiziunile locale din Giurgiu in care Madalin Voicu a fost invitat si a folosit un limbaj care i-a suparat mult pe colegii lui din organizatie. Diversitatea de opinii e permisa, dar nu se poate ajunge la acceptarea unor afirmatii precum «ghertoi» sau «papagal» pe care le-a folosit Madalin”, a mai spus Vanghelie. El a mentionat ca Madalin Voicu poate depune contestatie fata de decizia de excludere din PSD la Comisia de integritate a partidului sau la Biroul Permanent National.
Madalin Voicu a intrat in PSD in anul 2000, in 2002 a devenit membru al Consilului National al partidului, iar intre 2005 si 2007 a fost vicepresedinte al PSD Bucuresti. De asemenea, intre 1994 si 1996 a fost presedinte al Partidului Libertatii si Unitatii Sociale (PLUS), intre 1996 si 2000 a fost presedinte executiv al Organizatiei “Partida Romilor”, iar in 2000 presedinte de onoare al romilor din Romania. Intre 1996 si 2000 a fost deputat din partea minoritatilor nationale, iar in urmatoarele doua mandate a fost deputat PSD. El a fost ales din nou deputat din partea PSD, intr-un colegiu din Giurgiu, la alegerile din 2008.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *