Luptătorii de la CSS-CSM, salbă de premii la individual și pe echipe

Micuții luptători ai Clubului Sportiv Școlar (CSS) și ai Clubului Sportiv Municipal (CSM) din Zalău au obținut 16 premii la individual și onorabilul LOC III pe echipe la Concursul Internațional ,,Șimon Laszlo și Bello Ferenc” desfășurat la Târgu Mureș.

Grupele pregătite de antrenorii Cristian Crișan, Gheorghe Panc și Ioan Pantea au avut evoluții excelente, atât la individual, cât și la cumul de puncte pe cluburi.

Au obținut Locul I la individual sportivii: Cezara Bălănean, Andrei Gui, Andrei Criste, Adrian Taloș, David Antonio; Locul II – Răzvan Panc, Ianis Bogdan, Sebastian Pocola, Cătălin Măeriștean; Locul III a fost ocupat de sportivii Marcus Bălănean, Nicoleta Pașcalău, Tudor Sălăjean, Luca Ileș, Marcel Rostaș, Denis Petruș, Aurel Chiorean.

Cei 16 sportivi s-au remarcat, ocupând podiumul, dintre cei 315 sportivi înscriși în competiție, afiliați la peste 20 de cluburi din țară și din Moldova, Slovacia și Ungaria.

”Au mai participat cu evoluții foarte bune și meciuri câștigate și sportivii noștri Codruț Bob, Daniel Petruș, Antonio Stanciu, Gabriel Crișan, Alexandru Nagy și Raul Covrig. Gruparea noastră s-a clasat pe locul III pe cluburi, după cluburile gazdă CSS-CSM Târgu Mureș (loc I) și BSG Târgu Mureș (locul II). Am reuțit să depășim cluburi cu tradiție cum ar fi cluburile din Odorheiu Secuiesc, Cluj Napoca, Brașov, Sfântu Gheorghe, Reșița etc. Suntem foarte mulțumiți de prestația copiilor noștri, cât și de rezultatele obținute și sper să fie un început de drum care îl vom urma până la sfârșitul anului în același ritm. Nu în ultimul rând, țin să le mulțumesc copiilor, părinților și tuturor celor care au fost alături de noi pentru participarea la acest concurs. Pentru voi, copii, felicitările mele atât celor care ați reușit, cât și celor care ați participat! Toți, împreună, ați format o echipă minunată și ați dat dovadă de un mare profesionalism. Mult succes în continuare, copiii minunați!”, a fost mesajul antrenorilor de la Lupte.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *