decembrie 1, 2022

Lupta pentru titlu se da la Baia Mare

CSS Zalau se afla in aceste zile la Baia Mare, unde participa la Turneul Final, la volei masculin, destinat juniorilor I
In acest an, elevii pregatiti de Vasile Ilies s-au calificat in ultimul act al Campionatului National, la volei masculin, juniori I, dupa ce la inceputul sezonului, obiectivul era de a ajunge pana in actul semifinal. Turneul Final are loc la Baia Mare, in Sala Universitatii de Nord. Alaturi de CSS Zalau participa si formatiile: CSS II Matrix Baia Mare, organizatoarea competitiei, Rapid Bucuresti, CSS Campulung Muscel, Lapi Dej si CNNT Craiova.
Vasile Ilies este constient ca va fi un turneu greu, dar daca voleibalistii vor respecta indicatiile tehnico-tactice vor putea sa castige titlul national. “Va fi o lupta stransa, echipele sunt valoric egale, cu un plus pentru Baia Mare, care are in lot sportivi din toata tara. Echipa noastra in functie de mobilizare si de dorinta de a castiga poate sa atace titlul, dar poate sa si piarda toate partidele”, a declarat antrenorul.
Iata si lotul de voleibalisti cu care Vasile Ilies incearca sa “puna mana” pe ravnitul trofeu: Dan Remes-capitan de echipa, Constantin Tadici, Florin Tolas, Radu Predescu, Gabriel Kiss, Gheorghe Purcar, Cristian Zaha, Andrei Alexa, Adrian Pantea, Mihai Ciupe si Adrian Pop.
Programul turneului:
Miercuri, 22 aprilie
Campulung Muscel-CSS Baia Mare, ora 14:00;
CSS Zalau-CNNT Craiova, ora 16:00;
Rapid-Lapi Dej, ora 18:00;
Joi, 23 aprilie
CSS Baia Mare-Rapid, ora 14:00;
CNNT Craiova-Lapi Dej, ora 16:00
CSS Zalau-Campulung Muscel, ora 18:00.
Vineri, 24 aprilie
Lapi Dej-CSS Baia Mare, ora 14:00;
Campulung Muscel-CNNT Craiova, ora 16:00;
Rapid-CSS Zalau, ora 18:00.
Sambata, 25 aprilie
CNNT Craiova-CSS Baia Mare, ora 10:00;
CSS Zalau-Lapi Dej, ora 12:00;
Campulung Muscel-Rapid, ora 14:00.
Duminica, 26 aprilie
Rapid-Craiova, ora 10:00;
Lapi Dej-Campulung Muscel, ora 12:00;
CSS Baia Mare-CSS Zalau, ora 14:00.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *