Lupta la titlu in Liga a IV-a Salaj s-a relansat dupa ce Dumbrava Galgau a invins Unirea Mirsid

Lupta la titlu in Liga a IV-a Salaj  s-a relansat dupa ce Dumbrava  Galgau a invins Unirea Mirsid

Unirea Mirsid – Dumbrava Galgau 0 – 3

rn

Lupta la titlu in Liga a IV-a s-a complicat dupa etapa cu numarul XVIII, desfasurata ieri.
Inainte cu opt etape de finalul campionatului, trei echipe se lupta pentru suprematia in judet, dar si pentru posibilitatea de a ajunge la barajul de promovare in Liga a III-a, acolo unde vor da peste campioana Ligii a IV-a din judetul Cluj.
In etapa disputata ieri s-au intalnit fata in fata campioana en-titre, Dumbrava Galgau, si coupanta locului intai, Unirea Mirsid, meci disputat pe terenul din Popeni (comuna Mirsid). “nainte de acest meci, Mirsidul avea patru puncte avans fata de urmatoarele clasate si spera la o victorie care sa o faca stapana in clasament.
Jucatorii din Galgau au intrat insa mai motivati pe teren si au reusit sa se impuna cu un categoric 3 – 0, dupa ce au ratat si doua lovituri de la 11 metri.
Dupa acest rezultat, Mirsidul ramane liderul clasamentului cu 49 de puncte, la un punct diferenta fata de Rapid Jibou, care s-a impus ieri la Chiesd cu 4-1. Dumbrava Galgau ramane pe locul 3 cu 47 de puncte.
Tot in etapa de ieri, Flacara Halmasd a reusit surpriza si s-a impus cu 2-1 in disputa cu Sportul Simleu, iar Benfica Ileanda a invins Olimpic Bocsa cu 5-3. Real Criseni a zdrobit cu un categoric 5-0 CS Crasna, in timp ce echipa din Hida a fost umilita de Cetatea Buciumi, scor 6-1. Cehu Silvaniei a pierdut pe teren propriu, scor 1-5 meciul cu Barcau Nusfalau.

rn

Rezultate meciuri directe

rn

Dumbrava Galgau – Unirea Mirsid 3 – 0 (0-0 in tur)
Rapid Jibou – Unirea Mirsid 0 – 2 (returul in etapa 23)
Rapid Jibou – Dumbrava Galgau 2 – 1 (returul in ultima etapa)

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *