decembrie 3, 2022

Lupta foarte stransa intre doi ofiteri de la IPJ Salaj pentru un post de sef de birou la Criminalitate Economica

Concursul pentru postul de sef birou Biroul Investigatii Complexe din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj s-a incheiat marti, 27 iunie, cand a avut loc ultima etapa a concursului, anume proba de sustinere a interviului. 

Concursul s-a dovedit o lupta foarte stransa intre cei doi care si-au depus candidaturile. Unul dintre ei este Olimpiu Muresan, ofiter de cariera, absolvent al Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti. Cel de-al doilea, care a si castigat concursul, la limita, este Chis Petru, care are un parcurs surprinzator pana la postul proaspat obtinut.
Chis Petru a fost incadrat in politie din sursa externa, apoi a fost sofer in cadrul IPJ Salaj. S-a casatorit apoi cu sora actualului imputernicit adjunct al IPJ Salaj, Danciu Gabriela, si a intrat in corpul subofiterilor, ca mai tarziu sa intre in corpul ofiterilor de politie. Pentru a ajunge ofiter, A facut mai multe cursuri de calificare si a absolvit cursurile Academiei de Politie de la Bucuresti la fara frecventa.
Notele de la interviu au fost foarte stranse intre cei doi ofiteri de politie, difereta a fost de doar trei sutimi. Muresan Olimpiu a obtinut nota 8.73 la interviu, iar Chis Petru a primit o nota de 8.76, fiind desemnat castigator, otinand astfel functia de sef birou Birou Investigatii Complexe.
Atat ofiterul Muresan Olimpiu, cat si ofiterul Chis Petru au depus contestatie la notele obtinute la interviu.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *