Luni începe simularea Evaluării Naţionale la clasa a VIII-a

0
166

Luni, 29 martie , se va desfăşura proba scrisă la Limba şi literatura română, din cadrul simulării Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a, probă la care sunt înscriși în Sălaj 1741 elevi.

Accesul elevilor este permis în săli până la ora 8:30, iar proba începe la ora 9:00, timpul destinat elaborării lucrării scrise fiind de 2 ore.

Calendarul simulării evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a, în anul școlar 2020 – 2021:

29 martie 2021 Limba şi literatura română – probă scrisă

30 martie 2021 Matematică – probă scrisă

31 martie 2021 Limba şi literatura maternă – probă scrisă

16 aprilie 2021 Afişarea rezultatelor

Conform Ordinului M.E.C. nr. 3.499 din 16 martie 2021, în unităţile de învăţământ din localităţile în care incidenţa cumulată în ultimele 14 zile este mai mare sau egală de/cu 6/1.000 de locuitori se pot organiza simulări ale examenelor naţionale, cu prezenţă fizică, după încetarea măsurilor de carantinare, conform unui calendar aprobat de inspectoratele şcolare, nu mai târziu de 15 mai 2021. În Sălaj, în acest moment nu sunt solicitări în acest sens, soun reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.