Lunea viitoare începe simularea Evaluării Naționale la clasa a VIII-a

Elevii claselor a VIII-a vor susține, săptămâna viitoare, simularea examenului de Evaluare Națională 2024.

Prima probă va fi cea la Limba și literatura română, scris, în data de 5 februarie. În 6 februarie elevii vor susține proba la Matematică, iar în 7 februarie proba scrisă la Limba și literatura maternă. Elevii vor avea la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele propuse. Rezultatele vor fi comunicate în 23 februarie.

Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educației, simularea examenului de Bacalaureat 2024 va avea loc în luna martie. Mai exact, în data de 4 martie, liceenii de clasa a XII -a și a XIII-a vor susține proba scrisă la Limba și literatura română, urmată de proba obligatorie a profilului, în 5 martie. În 6 martie va avea loc proba scrisă la alegere, iar în 7 martie proba scrisă la Limba și literatura maternă. Rezultatele vor fi făcute publice în 15 martie.

Disciplinele la care se organizează simularea examenului de Bacalaureat sunt Limba și literatura română, Limba și literatura maternă pentru elevii de la toate filierele, profilurile și specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale, Matematică, Istorie, Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Logică, Argumentare și comunicare, Psihologie, Economie, Sociologie, Filosofie.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *