decembrie 7, 2022

Lumina de la Mormantul din Ierusalim, la Patriarhie

Preafericitul Parinte Patriarh Daniel va oferi clerului si credinciosilor prezenti la Catedrala patriarhala Lumina Sfanta adusa de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim cu un avion special, de catre o delegatie a Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Romane.
In noaptea de Paste, Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, va oficia Slujba Invierii Domnului de la miezul noptii, in pridvorul Resedintei patriarhale, inconjurat de soborul slujitorilor de la Catedrala patriarhala. Anul acesta, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel va oferi clerului si credinciosilor, prezenti la Catedrala patriarhala, Lumina Sfanta adusa de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim – cu un avion special, in seara de sambata -, de catre o delegatie a Patriarhiei Romane condusa de Preasfintitul Parinte Episcop Varsanufie Prahoveanul.
“Este pentru prima oara cand Lumina Sfanta de la Ierusalim este adusa in Romania cu binecuvantarea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane. Miile de credinciosi din Bucuresti si din tara, prezenti la Catedrala patriarhala in noaptea Sfintelor Pasti, vor avea posibilitatea sa urmareasca Slujba Invierii pe un ecran (6 x 4 m) amplasat intre altarul Catedralei patriarhale si clopotnita, in apropierea baldachinului de pe Dealul Patriarhiei”, se arata intr-un comunicat al Patriarhiei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *