septembrie 30, 2022

Ludovic Orban: I-am îndemnat pe liberalii sălăjeni să decidă cum zic oamenii

A început numărătoarea inversă până la alegerile interne din PNL. Deși ar fi trebuit să fie o problenmă de bucătărie internă, campania celor două tabere a ieșit demult din această sferă, iar contracandidații se atacă în fel și chip.

Prezent în weekend la Zalău, actualul lider al partidului, Ludovic Orban, s-a întâlnit cu liberalii sălăjeni și le-a cerut să voteze la Congresul din 25 septembrie ținând cont de dorințele comunităților din care provin.

“Le-am vorbit despre alegerea pe care fiecare dintre ei urmează să o facă în 25 septembrie la Congres. Atunci când este vorba de alegerea președintelui PNL, cel mai bine este să fie ales omul care se bucură de cea mai mare favorabilitate, care are cea mai mare încredere și care poate să aducă cea mai mare intenție de vot pentru PNL, pentru că se știe foarte clar, votul se bazează pe încrederea și susținerea de care se bucură președintele partidului. I-am îndemnat să meargă în comunitățile lor, să întrebe 100-200 de persoane despre cine trebuie să fie președintele PNL și să decidă așa cum zic oamenii. Să pună întrebarea cetățenilor și să facă ce spun oamenii, nu ce le spun eu. Se vor convinge că astfel vor face bine PNL, iar dacă nu îi ascultă pe români, vor face rău partidului. În arhitectura leadership-ului PNL, persoana cea mai importantă este președintele partidului. Este esențial ca la Congres să fie aleasă acea persoană care are carismă, empatie, care știe să vorbească pe limba oamenilor. Trebuie să alegi omul care știe să comunice cel mai bine, pentru că omul care știe să comunice, în primul rând poate să îi convingă pe membrii PNL să se mobilizeze, să se ducă într-o direcție, să accepte o decizie, să se bată cu toată energia în toate bătăliile electorale. A ști să vorbești pe limba oamenilor, a ști să le transmiți nu numai idei seci, ci și emoție este un lucru vital în politică, fără de care nu poți fi un lider autentic”, a afirmat Ludovic Orban în discursul său.

În județul Maramureș, liderul PNL a vorbit despre felul în care acest conflict intern strică imaginea formațiunii politice și îi slăbește poziția pe scena politică.

“În loc să fim în vânătoare de investitori serioși, care să investească în România, noi stăm și ne certăm între noi, în loc să accelerăm negocierile pe PNRR și pe Acordul de parteneriat, noi ne reglăm conturile între noi de câteva luni de zile. Am muncit patru ani de zile să ridicăm partidul, să-i creștem credibilitatea, să-l aducem la guvernare, și în 2-3 luni de zile o echipă demolatoare aruncă pur și simplu în aer toată munca noastră, se duce totul pe apa sâmbetei, ne facem praf, ăsta e adevărul. După Congresul PNL din 25 septembrie trebuie să începem un proces de recredibilizare a partidului, care va însemna din nou foarte multă muncă și va fi necesară o implicare deplină a tuturor, dacă ne dorim să câștigăm în 2024”, a spus Orban.

4 thoughts on “Ludovic Orban: I-am îndemnat pe liberalii sălăjeni să decidă cum zic oamenii

  1. Ăsta a fost beat, drogat sau bolnav când vorbea așa ceva!!! Ce vorbește el de 2024 când acum tara e in rahat? In loc sa vorbească și sa facă ceva ptr vremurile in care trăim el spune despre ce vrea sa fie peste câțiva ani!!!

  2. Medicii ar avea mult de lucru cu oameni ca Orbán, citu, barna, Cioloș , Iohanis ! Anumiți medici, iar specialitatea lor cred ca o bănuiți!!!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.