octombrie 1, 2022

Lucrările de reabilitare a DJ 108A sunt în curs de finalizare

Se lucrează în ritm susținut iar constructorii respectă graficele asumate prin contractele de execuție. Este concluzia vizitei în teren efectuată joi, 7 iulie, de președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, pentru a constata stadiul lucrărilor de reabilitare pe șantierele DJ 108A: limită județ Cluj – Bogdana și DJ 191D: Tusa – limită județ Cluj.

“Continuăm să monitorizăm ritmul de lucru și modul în care constructorii intervin pe drumurile județene aflate în șantier. Am constatat cu bucurie că pe ambele rute pe care am fost astăzi se lucrează într-un ritm susținut. În ciuda marilor provocări cu care s-a confruntat antreprenorul, lucrările de reabilitare și modernizare a DJ 108A sunt în curs de finalizare. În ceea ce privește drumul de la Tusa spre Vânători, până în prezent a fost respectat graficul asumat, urmând ca săptămâna viitoare să analizăm la fața locului, împreună cu constructorul, ce se impune în continuare”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu.

În cazul drumului județean 108A, investiția are o valoare de aproape 30 milioane de lei, este finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și vizează reabilitarea și modernizarea tronsonului în lungime de 11,6 km dintre limita cu județul Cluj și localitatea Bogdana. Termenul de finalizare a lucrărilor este 31 octombrie 2022.

Investiția în reabilitarea și modernizarea celor 20,53 km ai Drumului Județean 191D Valcău de Jos – Fizeș – Sîg – Tusa – limită  județ Cluj se realizează cu fonduri europene atrase de Consiliul Județean Sălaj în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

1 thought on “Lucrările de reabilitare a DJ 108A sunt în curs de finalizare

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.