Lucrările copiilor de la Cercul de pictură “Zalău Art”, expuse la Palatul Parlamentului

Pentru tinerii pictori de la Cercul de pictură “Zalău Art”, anul 2022 a fost unul plin de evenimente. Pe lângă activitatea săptămânală de pregătire, copiii au avut parte și de câteva expoziții.

În 23 noiembrie 2022, lucrări ale copiilor de la Cercul de pictură au fost expuse la Palatul Parlamentului, unde tinerii artisți Sofia Pușcaș, Felicia Baboș, Ana Breje, Raluca Moisi, Alexandru Seling Pop, Cristiana Hossu, Lea Fazakas, Denis Lucaciu, Dora Lungu și Flavia Banea au primit diplome din partea președintelui Senatului României, în semn de apreciere pentru munca depusă și talentul lor.

Lucrările copiilor de la Cercul de pictură au mai putut fi admirate public în 7 martie 2022, în cadrul unei expoziții dedicate Zilei Internaționale a Femeii, și în 1 Iunie 2022, într-o expoziție dedicată Zilei Internaționale a Copilului.

Cercul de pictură “Zalău Art” din cadrul Casei Municipale de Cultură Zalău funcționează din luna octombrie a anului 2015. În prezent este frecventat de 85 de copii, coordonați de profesorul Dumitru Costălaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *