septembrie 30, 2022

Lucrari proaste si mult intarziate pe strada Closca din Zalau

Reabilitarea ar fi trebuit sa fie finalizata luna aceasta… Asa ca Primaria spune ca data viitoare va fi mai atenta cine participa la licitatiile pentru lucrari in oras

rn

Un zalauan care a trecut prin santierul reabilitarii strazii Closca ne-a trimis cateva fotografii si un comentariu in care spune ca lucrarile realizate pana in acest moment sunt de proasta calitate si o dovedeste prin fotografii.
"Am trecut prin zona si un pic dupa intersectia cu strada Crinului, unde au pus bordurile pe lânga pe o portiune de circa 10 m este sapat în spatele bordurilor unde a pus electrica ceva cabluri si asa a si ramas groapa dupa ploile de ultimele zile pe o portiune deja a inceput sa se incline catre sant. Si partea carosabila de pe marginea drumului este fisurata. Va trimit pozele."
Strada Closca din Zalau a intrat in reabilitare in februarie, iar firma Drum Invest, angajata de Primarie sa execute lucrarea, avea termen de finalizare a lucrarii sfarsitul lunii iunie. N-are insa niciun spor; pe segmentul cuprins intre fostul Palat al Copiilor si strada Maxim Gorki peisajul este la fel de cand s-a inceput santierul, drum desfundat pe care te poti incumeta doar cu o masina de teren.
Viceprimarul Teodor Balajel se declara si el nemultumit de ritmul in care sunt executate lucrarile de firma Drum Invest si le da dreptate zalauanilor nemultumiti.
"Lucrarile s-au decalat pana in a doua jumatate din august. Suntem nemultumiti si consideram ca lucrarile nu au fost executate intr-un ritm bun, iar locatarii pe buna dreptate sunt nemultumiti. Analizam foarte atent lucrarile de pe strada Closca si daca se impune vom sanctiona firma. Pe viitor vom fi mult mai atenti la licitatii, ce firme vin sa participe", ne-a declarat vicele Teodor Balajel.
Zalaul a primit anul trecut finantare prin Programul National de Dezvolatare Locala ’n valoare totala de peste 10 milioane de lei pentru modernizarea strazii Closca (cu 2.326.173 de lei) si pentru reabilitarea unei parti a strazii 22 Decembrie 1989, mai cunoscuta dupa vehea denumire Crasnei (cu 6.777.290 de lei).
Proiectul pentru strada Closca prevedea reabilitarea parti carosabile, a trotuarelor, a canalizarii si crearea de locuri de parcare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.