Lucrari pentru apa si canalizare la Peceiu

Locuitorii din Peceiu, comuna Banisor vor avea confortul atat de necesar traiului decent si civilizat, precum si cei care vor dori sa se reintoarca sau sa se stabileasca in aceasta frumoasa asezare salajeana.

rn

"Luni, 18 mai 2020, au inceput lucrarile la obiectivul de investitii "Extindere Retele de Apa si Canalizare Menajera, Racorduri de Canalizare si Bransamente de Apa in localitatea Peceiu, comuna Banisor, judetul Salaj" finantat din Fonduri Guvernamentale, in cadrul #PNDL_2 (Programul National de Dezvoltare Locala – 2017-2020).

rn

Inceperea lucrarilor a fost precedata de un ultimatum adresat constructorului, in data de 30.04.2020, pentru a incepe lucrarile, avand in vedere ca Ordinul de Incepere a lucrarilor a fost dat in data de 21.08.2019.

rn

"Voi urmari cu mare atentie ritmul in care se executa aceasta lucrare, deoarece neinceperea in termenul scontat a lucrarilor, a cauzat intarzieri in derularea contractelor de asfaltare a strazilor din localitatea #Peceiu" a scris primarul comunei Banisor, Eugen Sorin Maxim, pe contul sau de Facebook.

rn

Peceiu este un sat in comuna Banisor, judetul Salaj, amintita prima data in istorie in anul 1214, sub denumirea de Villa Pechely.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *