februarie 6, 2023

Lucrări în regim de urgență pe drumul Valcăului

La finalul lunii septembrie vor începe lucrări de intervenție în regim de urgență pe DJ 191 G: Crasna (DJ 108G) – Marin – Valcău de jos (DJ 191D), km: 8+740 – 11+615.

     Consiliul Județean Sălaj a încheiat un acord de asociere cu comuna Valcău de Jos pentru a putea fi realizate lucrările deoarece, pe aproape 3 kilometri, tronsonul de drum a fost sever afectat de ploile abundente din acest an, devenind greu practicabil.

  “Ploile torențiale au determinat degradarea accentuată a stratului de rulare și apariția a numeroase gropi și denivelări în carosabil, astfel că sectorul de drum județean a devenit impropriu derulării circulației rutiere în condiții de siguranță și confort. Prin urmare, sunt necesare lucrări de reparații și întreținere în regim de urgență. Obiectivul nostru este să modernizăm toți cei 11,6 kilometri ai DJ 191G, motiv pentru care am depus spre finanțare prin Compania Națională de Investiții, un proiect de 64,4 milioane de lei, ce vizează reabilitarea și consolidarea drumului dintre Crasna și Valcău de Jos”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

   Valoarea investiției ce urmează să fie realizată se apropie de 73.000 de lei, circa 65.000 de lei fiind alocați de la bugetul județului, iar diferența, de la bugetul comunei Valcău de Jos.

1 thought on “Lucrări în regim de urgență pe drumul Valcăului

  1. Faeti dreaq odata canalizare ca locuitorii comunei impreuna cu cei din Tusa au omorat BARCAUL sunt curios cate controale de la mediu a-r fi fost daca Ministrul Bode nu era din Valcau ?

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut