septembrie 30, 2023

Lucrari de dezinsectie in Zalau

0

Societatea Coral Impex SRL va derula, incepand de miercuri, 6 mai, lucrari de dezinsectie in municipiul Zalau, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei. In aceasta actiune sunt angrenate sase echipe, primele lucrari fiind cele de dezinsectie (la sol) a domeniului public, ce se vor desfasura in perioada 6-8 mai. In 11 si 12 mai, echipele se vor ocupa de dezinsectia domeniului privat, prin aviotratament.
Programul poate fi decalat in functie de conditiile meteorologice.
“In acest an, activitatea de dezinsectie are loc in perioada cea mai propice pentru diminuarea disconfortului creat de tantari. Atentionam cetatenii sa nu accepte dezinsectia in apartamente de la firme care se prezinta ca venind din partea Primariei municipiului Zalau, decat daca acele persoane prezinta legitimatie si imputernicire din partea noastra”, a declarat primarul Radu Capilnasiu.
Firma de specialitate a inceput actiunile de deratizare si dezinsectie in 8 aprilie, iar pana in prezent a efectuat deratizare pe domeniul public si privat, dezinsectie si larvicidare pe domeniul privat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut