Societatea Coral Impex SRL va derula, incepand de miercuri, 6 mai, lucrari de dezinsectie in municipiul Zalau, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei. In aceasta actiune sunt angrenate sase echipe, primele lucrari fiind cele de dezinsectie (la sol) a domeniului public, ce se vor desfasura in perioada 6-8 mai. In 11 si 12 mai, echipele se vor ocupa de dezinsectia domeniului privat, prin aviotratament.
Programul poate fi decalat in functie de conditiile meteorologice.
„In acest an, activitatea de dezinsectie are loc in perioada cea mai propice pentru diminuarea disconfortului creat de tantari. Atentionam cetatenii sa nu accepte dezinsectia in apartamente de la firme care se prezinta ca venind din partea Primariei municipiului Zalau, decat daca acele persoane prezinta legitimatie si imputernicire din partea noastra”, a declarat primarul Radu Capilnasiu.
Firma de specialitate a inceput actiunile de deratizare si dezinsectie in 8 aprilie, iar pana in prezent a efectuat deratizare pe domeniul public si privat, dezinsectie si larvicidare pe domeniul privat.