Lucian Bode, tot la Transporturi!

8
5088

Lucian Bode nu mai este Ministrul Transporturilor dar vă oferim în paginile Graiul Sălajului un nou clickbait clasic care reflectă competențele de comunicare ale reprezentanților USR PLUS ajunși în arcul guvernării.

Ne-am gândit la acest titlu după ce niciun oficial de la Ministerul Transporturilor nu a comunicat faptul că s-au avizat noi lucrări la Autostrada Transilvania, desi ar fi în competențele ministrului Transporturilor și a secretarilor săi de stat să anunțe acest tip de informații. În schimb, vestea bună au primit-o sălăjenii de la Lucian Bode, fost ministru al Transporturilor și actual ministru al Afacerilor Interne.

Nu ne mirăm deloc, pentru că și site-ul oficial al Ministerului Transporturilor prezintă agenda publică a ministrului, unde tot…Lucian Bode este invitat la emisiuni în calitate de șef peste infrastructura românească.

Intersant cum s-a schimbat integral conducerea acestui minister și mai ales cum USR PLUS își arogă, prin comentarii la articolele referitoare la proiectele de insfrastructură, meritele pentru realizări când Drulă, ministrul lor, nu a participat, potrivit agendei publice oficiale, la vreo emisiune tv pe teme de infrastructură, ultima apariție de acest fel din agenda fiind din 20 august 2020, când ministru era Lucian Bode.

8 COMENTARII

  1. Au inebunit cu toții și au luat-o razna! Ăștia nu știu pe ce lume trăiesc! Din păcate suferim nou ca popor! Strămoșii nostrii se întorc in morminte!

  2. Treziți-l pe acest Pdl-ist! Se crede tot in era lui basescu? Din cauza lor nu are Zalaul sosea de centura ( vezi Elena Udrea) pe care au ajuns-o blestemele !

  3. adica autostrazi, drumuri exprese, sosele, etc. E pentru prima data in 30 de ani de democratie marlaneasca cand sunt sperante ca se misca ceva in domeniul asta. Mie unul, nu-mi trebuie ministri care sa fie seara de seara la talk-show-uri, gen Gadea sau altii, cu discursuri sforaitoare, ci din aia care sa faca treaba. Pentru comunciare sunt purtatori de cuvant, conferinte si comunicate de presa. O zi buna tuturor!

  4. Drulă e cel mai performant ministru. Pentru cei care credeți acest articol, vă rog să îl urmăriți pe Facebook pe Drulă. A semnat contracte și a lansat licitații cât ceilalți în 30 de ani.

    E chiar penibil. Ce relevanță are participarea la emisiuni pe teme de infrastructură cu munca efectivă pe care o face? Declarații dă de câteva ori pe săptămână și prezintă ceea ce face pe facebook. E ministrul care comunică cel mai mult.

    Bode ar trebui să se concentreze la MAI că e dezastru acolo și deocamdată nu vedem nicio reformă. Să ne spună Bode ce a făcut în ăstea 5 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.