Liderul PNL Sălaj, Lucian Bode, a fost ales duminică prim-vicepresedinte PNL.

“Sunt bucuros și recunoscător pentru încrederea pe care mi-au acordat-o astăzi (n.r. duminică) colegii liberali prin alegerea în funcția de Prim-vicepreședinte PNL pentru Strategii politice.

Îi mulțumesc președintelui PNL, Florin Cîțu, pentru susținere și le mulțumesc tuturor liberalilor care prin votul acordat noii echipe de conducere a PNL și-au reafirmat credința în forța acestui partid.

Mulțumesc echipei liberale din Sălaj care mi-a fost alături, o echipă unită și puternică, pregătită să înceapă munca de consolidare a proiectului liberal.

Ceea ce mă domină este sentimentul de responsabilitate și dorința de a contribui la materializarea obiectivului major pentru PNL de a deveni cea mai importantă forță politică din România și de a performa la guvernare.

Va fi o muncă de echipă, de construcție pe care îmi propun să o duc alături de toți liberalii.

Cu toții suntem responsabili de soarta acestui partid și a venit timpul să punem umărul la clădirea unei direcții de dezvoltare sustenabile pe termen mediu și lung.

Viziunea liberală despre guvernare pune în centrul preocupărilor cetățeanul, statul fiind doar un ansamblu de instituții funcționale și eficiente puse în slujba individului.

PNL are obligația să-și asume și să ducă la bun sfârșit acele reforme care modifică fundamental un sistem greoi și pe alocuri ineficient, iar în acest mod să fie promotorul unor schimbări profunde și vizibile în societate.

Sunt încrezător că anul 2024 ne va găsi mai puternici și cu un proiect de țară validat prin rezultatele concrete ale unei guvernări performante.

Succes pe mai departe tuturor liberalilor în efortul comun de construcție a României Liberale!”, a fost mesajul sălăjeanului Lucian Bode.

3 thoughts on “Lucian Bode, prim-vicepreședinte PNL

  1. Somn usor penelisti.Pedistii au acaparat partidul si pe adevaratii penelisti i-au trecut pe linie moarta.Cine este BODE?Un bun profesionist?Un super specialist multilateral pregatit?NU!NU! NU!Un oportunist-pupincurist de care trebuie sa te feresti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut