Lucian Bode PNL, singurul parlamentar salajean prezent la Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii

15
7541

 

Lucian Bode PNL, singurul parlamentar salajean prezent la Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi 4 iulie, in timpul discursului de Ziua Americii, de la ambsasada SUA, ca angajamentul romanilor fata de democratie, statul de drept si lupta impotriva coruptiei, "demonstrat atat de clar la alegerile din luna mai", ii inspira pe americani.

"Parteneriatul Strategic SUA-Romania este puternic. America recunoaste Romania ca aliat NATO model, care indeplineste sau depaseste angajamentele asumate fata de Alianta investind in apararea sa, modernizandu-si capacitatile si contribuind la securitatea regionala si globala. Angajamentul romanilor fata de democratie, statul de drept si lupta impotriva coruptiei, demonstrat atat de clar la alegerile din luna mai, ne inspira. Iar rezultatele economice puternice ale Romaniei au transformat-o intr-un magnet pentru investitiile americane. Acum speram sa extindem legaturile noastre in domenii strategice precum energia si apararea", a declarat Hans Klemm, citat de Mediafax.

Deputatul Lucian Bode, presedintele PNL Salaj ne-a declarat de la Bucuresti ca: "Am onorat invitatia Excelentei sale, domnului Ambasador Hans Klemm, de a participa la receptia organizata cu ocazia celebrarii zilei Independentei Statelor Unite, anul acesta evenimentul dorind sa marcheze 50 de ani de la momentul istoric al aselenizarii si 30 de ani de la caderea comunismului. Felicit cu aceasta ocazie partenerii nostri strategici pentru curajul si inovatia de care au dat dovada de-a lungul timpului, pentru care au si ramas în istoria umanitatii ca fiind adevarati pionieri în foarte multe domenii! Sper ca pe viitor relatiile bilaterale sa beneficieze de rezultate pozitive iar cooperarea transatlantica sa se ghideze dupa aceleasi principii bazate pe solidaritate si seriozitate.", ne-a declarat liberalul Lucian Bode.

Deputatul PSD Iuliu Nosa a explicat ca motivul pentru care nu a participat la eveniment, a fost ca nu ar fi fost invitat. Insa deputatul PSD Liviu Balint, sustine ca de regula toti parlamentarii sunt invitati la Ziua Nationala a SUA. Balint spune ca nu a onorat invitatia Ambasadei SUA pentru ca are un eveniment special in familie. Si senatorul PMP Cristian Lugu spune ca a primit invitatie de la Ambasada SUA pentru a participa la eveniment, dar nu a onorat-o cu prezenta pentru ca este plecat tocmai in SUA inca de saptamana trecuta. Scopul vizitei peste ocean a senatorului Cristian Lungu este acela de a consolida relatiile politice cu lideri importanti. Senatorul PSD Pop si deputatul UDMR Denes au lispit de la eveniment si nu ne-au raspuns la telefon pentru a-si argumenta pozitia.

COMENTARII

  1. El Kovesi si securistul inlaturat ! nu aveau ce cauta acolo ! Ma mir cum de a fost invitat Orban ! Acolo trebuia sa fie si # resist linga Iohannis , Ceausescu, Bot, Dide, etc !

  2. Cine ne reprezinta peste ocean? Bode?\r\nPop Gheorghe, militianul, nu raspunde de-obicei la telefon ca nu stie raspunde la nicio intrebare. El stie sa riduce mana, acolo in parlament, dupa cum i se spune. Sunt niste dancile, amandoi, si el, si nevasta-sa, inspector scolar general al jud. Salaj!?! Auzi, d-le, apai, ea absenteaza de la toate momentele importante ale invatamantului. Pe motiv ca ea, Pop Maria Lucy merge la Congresul PSD, lipseste chiar si de la bacalaureat!?! O doare in cot de invatamantul salajean! Activeaza doar in preajma alegerilor sa le spuna directorilo si inspctorilor ghiocei cu cine sa aleaga. Cu Serban Nicolae, cu Dancila, cu Iordache, dupa caz.

  3. Apai si daca s-ar duce Boude cu tatu' in America,Romania n-o pierdut absolut nimica,America n-ar castiga nici macar atata!\r\nPe vremea ailalta cand era bine si noi ziceam ca-i rau,da' era bine,si amu ca-i rau e bine?\r\nEi bine, pe vremea aia unii ca Boude,Cilosh,Johannis,Basescu,Rarish Tufish Bougdan sau Ludoibrici Urban si alte panarame ampulitice n-ar fi fost ingaduiti nici sa adune pe pozt de maturatori ,gozurile din preajma unor institutii de genul,ambasade,sedii oficiale...

  4. Ce credeti ca ar fi putut discuta Nosa sau Pop cu un reprezentant al USA in cadrul unei conversatii de protocol si in ce limba , astia nu stiu decit de folclor si palinca de Zalau.

  5. Lucica, aia este o poza pe care ai vrUt-o sa arati la prodstime ca ai fost si tu pe acolo. TREBUIA O POZA CAND DAI SI TU MANA CU OAMENII. Puneti-o in rama sa rati si la altii.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.