ianuarie 27, 2023

Lucian Bode: Cine a spus că Florin Cîţu nu poate fi premier?

Liberalii se apropie de final în negocierile cu PSD pentru formarea unei majorități care să susțină un nou guvern. Dacă pe progranul de guvernare lucrurile par să se așeze, mai rămâne de stabilit cine dă premierul și formula de guvernare.

În acest context, înainte de ședința Biroului Politic al PNL, Lucian Bode nu exclude niciun nume.

„Cine a spus că Florin Cîţu nu poate fi premier? Noi discutăm despre deciziile PNL şi în PNL există, deocamdată, două decizii: o decizie a Consiliului Naţional, care spune că preşedintele partidului este propunerea partidului pentru funcţia de prim-ministru, dacă avem această oportunitate, şi doi – mai există o decizie a Biroului Politic Naţional, în unanimitate, care spune că Nicolae Ciucă este propunerea PNL. În această seară (n.r. marți seara) este posibil să decidem, dar validarea va veni în BPN. Biroul Executiv propune şi Biroul Politic aprobă”, a declarat vicepreședintele PNL, Lucian Bode.

2 thoughts on “Lucian Bode: Cine a spus că Florin Cîţu nu poate fi premier?

  1. Cum dracu sa-l propui tot pe citu? Adică e dat jos prin moțiune de cenzura ptr ca este un incompetent și sa vi tot cu el! Numai in România lucrului bine făcut e posibil așa ceva!!!

  2. Bă Lucică, voi nu sunteți în situația de a comanda, Psd dacă intră la guvernare vă salvează de la lada de gunoi a istoriei. Ce, tu crezi că va mai fi premier unu repetent, pușcăriaș, mincinos ?

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut