septembrie 28, 2023

Lucian Bode: Avem obligația să creștem calitatea actului educațional și gradul de siguranță în școli

1

Luni, 11 septembrie, în prima zi din noul an școlar, vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode, a fost prezent la Zalău, alături de elevii, părinții și profesorii Colegiului Național “Silvania”.

Fostul ministru de Interne a vorbit despre importanța educației, dar și despre necesitatea unui act educațional desfășurat în condiții de siguranță.

“Suntem cu toții responsabili de ce generații formăm, de aceea este important să conștientizăm rolul fiecăruia în derularea procesului educațional care devine, de la an la an, tot mai provocator.

Nu este nimeni singur în acest proiect esențial pentru viitorul României.

Împreună – comunitate, școală și autorități – avem obligația să ne implicăm cu toate forțele pentru atingerea obiectivului comun de a crește calitatea actului educațional și gradul de siguranță în școli.

Școala trebuie să rămână un spațiu dedicat învățării si aprofundării cunoștințelor dobândite. Doar împreună vom reuși să ne protejăm copiii și să facem din școală un spațiu sigur.

Totul pornește într-o societate de la educație, de la oamenii care cu dăruire produc schimbarea în bine în sistem, fiecare la el în școală, la ora de curs, într-un parteneriat constructiv cu părinții și autoritățile.

De aceea, prioritatea pentru noi toți va fi, în continuare, accentul pe dezvoltare și modernizarea sistemului românesc de învățământ, dar şi pe valorizarea corpului profesoral.

Pentru că educația rămâne <cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea>.

Investițiile în educatie, în tânăra generaţie, sunt investiții în viitorul României! Mult succes elevilor și profesorilor și un an școlar plin de rezultate excepționale!”, a fost mesajul transmis de Lucian Bode la festivitatea de deschidere a anului școlar de la CNS Zalău.

1 thought on “Lucian Bode: Avem obligația să creștem calitatea actului educațional și gradul de siguranță în școli

  1. Ai dreptate Bode. Calitatea actului educațional trebuie să crească. Inclusiv prin obținerea titlului de doctor, chiar dacă este plagiat (adică hoție).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut