Încet, încet Autostrada Transilvania se apropie și de noi. Președintele PNL Sălaj, Lucian Bode, fost ministru al Transporturilor și actual ministru al Afacerilor Interne, anunță demararea lucrărilor pe un nou tronson, între Nădășelu și Mihăiești.

“Mă bucur pentru acest nou pas pentru realizarea Autostrăzii Transilvania. Și sunt convins că e o veste bună pentru toți sălăjenii și pentru toți românii. Mandatul meu la conducerea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicațiilor a avut în prim-plan un obiectiv extrem de important – deblocarea tuturor proiectelor legate de construirea Autostrăzii Transilvania, un deziderat deja atins. Sunt convins ca aceste proiecte, intrate deja pe drumul ireversibil al finalizării lor, va aduce un plus evident în dezvoltarea comunităților sălăjene și a economiei județene și regionale”, a declarat Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.

Potrivit acestuia, miercuri, 7 aprilie, au fost autorizate lucrările de construire pentru încă un tronson al Autostrăzii Transilvania în lungime de 16,8 km, între localitățile clujene Nădășelu și Mihăiești.