Lucian Bode anunță începerea lucrărilor la autostradă între Nădășelu și Mihăiești

12
8402

Încet, încet Autostrada Transilvania se apropie și de noi. Președintele PNL Sălaj, Lucian Bode, fost ministru al Transporturilor și actual ministru al Afacerilor Interne, anunță demararea lucrărilor pe un nou tronson, între Nădășelu și Mihăiești.

“Mă bucur pentru acest nou pas pentru realizarea Autostrăzii Transilvania. Și sunt convins că e o veste bună pentru toți sălăjenii și pentru toți românii. Mandatul meu la conducerea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicațiilor a avut în prim-plan un obiectiv extrem de important – deblocarea tuturor proiectelor legate de construirea Autostrăzii Transilvania, un deziderat deja atins. Sunt convins ca aceste proiecte, intrate deja pe drumul ireversibil al finalizării lor, va aduce un plus evident în dezvoltarea comunităților sălăjene și a economiei județene și regionale”, a declarat Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.

Potrivit acestuia, miercuri, 7 aprilie, au fost autorizate lucrările de construire pentru încă un tronson al Autostrăzii Transilvania în lungime de 16,8 km, între localitățile clujene Nădășelu și Mihăiești.

12 COMENTARII

  1. Un ministru de interne, nu se ocupa de asemenea analize si sinteze, pe perioada functiei. Stiti de ce?, Simplu!, Este Ministul de Interne! ( a unei tari UE, in plina pandemie).

  2. Ăsta se pricepe la toate! Și la agricultura, sănătate, economie, etc! Face acum ce nu a făcut intr-o viața! Ii in stare sa facă autostrăzi și pe Lună că pe ……Pământ ….

  3. Ce aveți cu Bolek? Cât ii de “aspru” și “harnic” a uitat ca nu mai e Transporturi ci la Interne’ Dar probabil in “România lucrului bine făcut”, Internele se ocupa de drumuri!

  4. Meritele (toate) sunt ale secretarului de stat pe transport rutier din Min. Transporturilor, Horatiu Cosma, intamplator salajean de-al nostru, care ce zice si face. Singurele piedici sunt expropierile, care franeaza un pic ritmul construirii autostrazilor.

  5. Felicitari d-lui Bode pentru tot ce ati reusit sa realizati ca ministru al transporturilor! Fara stradania dansului, probabil acum se ocupau de deblocarea proiectelor „intepenite”! De acum, totul va decurge normal!

  6. Ptr S-o: Nu-i aduce atâtea laude și osanale ca nu merita! E un papagal, la fel ca Cioloș care nu au făcut nimic ptr acest județ! Adu-ți aminte totodata ca e un fost pdl-ist care a tăiat pensii și salarii și care in epoca lor s-au opus terminării șoselei de centura din cauza poligonului ( vezi Elena Udrea) pe care au ajuns-o blestemele acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.