Lucian Bode: “Alianta PNL-USR-PLUS va da primarul Zalaului”

Ca presedinte al PNL Salaj, Lucian Bode a vorbit azi, la Zalau, despre alegerile locale din aceasta toamna. Ministrul spune ca notorietatea relativ scazuta a candidatului cu care intra in cursa electorala, comparativ cu cea a actualului primar, Ionel Ciunt, nu va fi o problema pentru Florin Iordache.

“Consider ca dupa aceste alegeri locale din 27 septembrie, alianta realizata de catre noi, PNL, impreuna cu USR-PLUS, va da primarul Zalaului, in persoana domnului Florin Iordache, si presedintele Consiliului Judetean, in persoana domnului Dinu Iancu Salajanu. Este adevarat, nu este cunoscut pentru ca nu a activat in spatiul public, in ultimii ani domnia sa fiind un foarte bun profesionist, apreciat in institutia privata in care lucreaza. Sunt convins ca in aceste doua luni, cate au mai ramas, echipele noastre de campanie, atat ale PNL cat si ale USR-PLUS il vor face cunoscut pe domnul Florin Iordache zalauanilor atat prin ceea ce a realizat profesional cat, mai ales, prin ceea ce isi propune sa realizeze pentru municipiul Zalau. Am realizat acest acord politic cu gandul de a scapa Zalaul si Salajul de administratia PSD”, a declarat Lucian Bode.

About Author

20 Replies to “Lucian Bode: “Alianta PNL-USR-PLUS va da primarul Zalaului””

  1. Din pacate mulți din PNL sau USR-PLUS nu sunt convinși de aceasta persoana cvasi-necunoscuta (fără ofensa , dar acesta e adevarul). Dacă nu s-a găsit o persoana mai carismatica, un lider care sa fi realizat ceva pe propriile-i puteri (și nu angajat intr-o multinaționala) atunci nu aveți nicio șansa !
    Asta nu înseamnă totuși ca omul n-ar fi ok sau de buna credință , însă e departe de ceea ce așteptăm noi de la un om care sa ne reprezinte…

    1. Cetățene…Florin Iordache nu e doar un angajat într.o multinațională. Omul a lucrat de când îi lumea la proiecte industriale complexe, are o gândire structurată și este un bun organizator. Ciunt e de profesie medic veterinar…dacă stai să compari. În plus Florin Iordache nu e combinagiu și nu supervizează furtul. Faptul că nu e cunoscut ar trebui să fie cel mai mărunt lucru. Cum vrei să schimbi o administrație neperformantă? Votând aceeași oameni? Dacă nu îți cunosti optiunile …informeaza.te o data la 4 ani măcar. Numai bine!

  2. Corect 8:16! Iar pt ioane a lui durea, ciolan visati voi pesedeul .Mult spor in opozitie pt. PSD de aici incolo si pentru multi ani.

  3. Da, Iordache Florin este un IT-ist profesionist, la Tenaris, cu multe proiecte, un om de caracter venit in Zalau de mult timp. Erau niste oameni in piata azi care faceau asocieri de nume cu fel de fel de Iordache din sud, dar omul este de-al nostru, avand origini in Deva-Hunedoara. Nu se compara cu Ciunt, pe care-l cunosc foarte bine. Iordache Florin nu fura,nu-i hot, fiti siguri!

  4. CIUNT joaca ..si cu spatele si castiga detasat cu un procentaj undeva in jurul a 70% . Asa ca linistiti -va,sa nu aveti insomnii!

    1. E foarte distractiv când apar ăștia cu scoruri inventate pe care le dau sigure. Sunt aia care se uita in oglinda si își spun ca le știu pe toate. In discuții nu încapi de ei deoarece nu se mai opresc sa supraliciteze orice povestesc alții. De fapt au pe undeva o chestie care le convine în rahatul asta călduț, mereu încălzit de psd. Sunt speriați ca alții sunt practic mai valoroși ca ei.

  5. Dane! Cred ca ai visat erotic ,de acolo iti vine procentul.O prezență la vot ca si la europarlamentare i l trimite pe Ciunt in opozitie.

  6. Este momentul cand Zalaul poate scapa de primar pesedist. Omul asta il poate inlocui cu brio pe actualul primar, dar daca tineti mortis, nu ne putem pune impotriva vantului. Tinerii vor un om de calitate, nu numai in profesie, dar si de caracter, cu o mentalitate noua, mai ales ca viitorul este al digitalizarii. Sau alegeti un Zalau nou, sau ramaneti cu alde Ciunt, Balajel, Cota, Pop Militianul, Fort Calin etc.

  7. Zice unu’ mai sus ca “Ciunt joaca cu spatele”, dar a uitat sa zica in ce sport preferat al lui Ciunt, volei sau ce. Dana Cota ii este partener?

  8. Acum este momentul locuitorilor zalauani; ori alegeti pentru un Zalau nou, cu un viitor al digitalizarii, ori ramaneti cu aceiasi ponositi, Ciunt, Balajel, Fort Calin, Pop Ghita Militianul, Cota Dana, Nosa s.a.

  9. În condițiile în care liberalii nu vor respecta legea pensiilor, pe care, de fapt, au votat-o în parlament, pensionarii simpli vor da un vot negativ contra pnl, vor vota cu orice alt candidat. Se apropie scadența !

  10. Cu ce ne mai convinge pnl? Cine-s skipetarii ăștia? Un cântăreț și unul mai nou. Zalaul s-a schimbat in ultima perioada. Iar Ciunt e un primar mult peste cei care au font inaintea lui.

    1. Zici ca Ciunt o fi mai bun ca restul? Sa zicem ca ai dreptate…dar asta nu inseamna ca e mai bun decat Iordache. Faptul ca s-a trezit Ciunt in ultima perioada sa cheltuie niste bani publici te excita asa tare… spune multe despre standardele joase pe care le ai. De scandalul Cota ce zici… Ciunt nu stie nimic..el doar a facut plati. Despre lucrarile de mantuiala… sunt firmele de casa de vina… Ciunt nu stie nimic. Astea-s abureli psdiste. Vrei putin pt ca stii putin.

  11. Pt Ion Udrea si Bono unul si acelasi psihopat ciumat rosu !Te scemi degeaba omule ca PSD ul tau va intra dupa alegeri in opozitie pentru multe mandate de aici incolo.

  12. Pt Ion Udrea si Bono unul si acelasi psihopat ciumat rosu !Te scremi degeaba omule ca PSD ul tau va intra dupa alegeri in opozitie pentru multe mandate de aici incolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *